Caranya: Jalankan Program Pasang & Nyahpasang Penyelesai Masalah di Windows 10

Sekiranya anda tidak dapat menjalankan persediaan untuk memasang atau menyahpasang aplikasi yang bermasalah dari peranti Windows 10 anda dan tertanya-tanya apa yang harus dilakukan, inilah panduan kami mengenai cara memuat turun dan menjalankan Program Pasang dan Nyahpasang pemecah masalah di komputer anda. Cukup ikuti prosesnya selangkah demi selangkah dan anda akan dapat memasang atau menyahpasang aplikasi dengan mudah di komputer anda.

Jalankan Program & Nyahpasang Penyelesai Masalah untuk Nyahpasang -

Sekiranya anda tidak dapat menyahpasang sebarang pakej aplikasi dari komputer anda, ikuti langkah berikut-

1. Muat turun MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.meta pada komputer anda. Klik " Muat turun " untuk memuat turunnya di komputer anda.

Muat turun Penyahpasang Program

2. Sekarang, pergi ke lokasi muat turun di komputer anda.

3. Klik dua kali pada " MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.meta " untuk menjalankan pemecah masalah pada komputer anda.

Klik dua kali

4. Di tetingkap Program Installer and Uninstaller  , klik " Next " untuk menjalankan pemecah masalah pada komputer anda.

Proguninstaller Seterusnya

5. Kapan anda akan ditanya “ Adakah anda menghadapi masalah memasang atau menyahpasang program? "Di komputer anda, cukup klik" Nyahpasang ".

Masalah Tidak Berhenti

6. Di tetingkap " Pilih program yang ingin Anda hapus instalasi ", pilih program dari daftar program dan paket, dan kemudian klik " Next ".

Nyahpasang Pilih

7. Akhirnya, klik " Ya, cuba nyahpasang " untuk memulakan proses penyahpasangan pada komputer anda.

Ya Cuba Nyahpasang

Tunggu penyelesaian masalah untuk menyahpasang pakej aplikasi dari komputer anda. Setelah proses penyahpasangan selesai, but semula komputer anda.

Selanjutnya, jika anda ingin mengetahui pelbagai kaedah untuk menyahpasang pakej aplikasi dari komputer anda, ikuti panduan ini.

Jalankan Program & Nyahpasang Penyelesai Masalah untuk Memasang-

Sekiranya anda menghadapi masalah semasa pemasangan pakej di komputer anda, ikuti langkah-langkah ini untuk menyelesaikan masalah tersebut.

1. Anda harus mengklik dua kali pada " MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.meta " untuk menjalankan pemecah masalah pada komputer anda.

Klik dua kali

2. Sekarang, anda harus mengklik " Next " untuk menjalankan pemecah masalah pada komputer anda.

Proguninstaller Seterusnya

3. Sekarang, yang harus anda pilih adalah " Memasang ".

Memasang

4. Di tetingkap berikutnya, pilih paket perangkat lunak yang Anda hadapi saat menginstal, dan setelah itu klik " Next " untuk memulai proses pemasangan.

Pilih Memasang

Setelah proses pemasangan selesai, tutup tetingkap penyelesai masalah.

Masalah anda harus diselesaikan.