Cara Mencari Smiley Tersembunyi Di Whatsapp

[Baru] Cara Mencari Smiley Tersembunyi Di Whatsapp: - Whatsapp adalah salah satu aplikasi sembang paling popular yang digunakan oleh berbilion pengguna. Semua orang tahu banyak mengenai Whatsapp dan jika anda ingin menonjol dari orang ramai, anda pasti mengetahui sesuatu yang istimewa mengenai perkara itu, yang tidak diketahui oleh orang lain. Bagaimana jika saya memberitahu anda bahawa anda boleh menjadi bintang di antara rakan anda dengan menghantar mereka sekumpulan senyuman yang sama sekali baru bagi mereka? Tidak sabar untuk melihat bagaimana reaksi mereka? Baiklah, lihat artikelnya dan mulailah menghantar senyuman rahsia di Whatsapp ke semua kenalan anda. Berseronok!

Nota: Sila kemas kini Whatsapp anda jika silap mata tidak berfungsi untuk anda .

LANGKAH 1

  • Pertama sekali, buka tetingkap sembang di Whatsapp . Seperti seterusnya, klik pada ikon Smiley untuk melihat senarai smiley.

1 smiley

LANGKAH 2

  • Sekarang anda perlu mencari senarai ikon keluarga dan memilihnya seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin yang diberikan di bawah. Sebaik sahaja anda memilihnya, klik padanya dan tekan kekunci ruang untuk menggunakan ruang. Sekarang tekan kekunci backspace dua kali. Di sana anda! Kini anda dapat melihat kombo senyuman berbeza yang cukup baru bagi anda. Sekiranya masih ada senyuman tersisa, terus tekan kekunci ruang belakang. Sekiranya langkah tersebut tidak sesuai untuk anda, sila kemas kini Whatsapp anda dan jangan lupa menekan spasi sebelum menekan kekunci ruang belakang.

2eg1

LANGKAH 3

  • Itu tidak berlaku untuk satu senyuman. Anda juga boleh mencuba ikon keluarga yang lain untuk mencuba pelbagai kombinasi senyuman.

contohnya2

Cubalah helah super baru ini hari ini untuk memukau rakan anda. Anda boleh mencuba bermain permainan Whatsapp Smiley dengan mereka. Kirimkan mereka senyuman biasa pada mulanya dan minta mereka mencarinya. Kemudian mulakan menghantar senyuman rahsia kepada mereka. Ia akan menjadi seronok. Sekiranya anda sukar untuk mencari senyuman tersembunyi, jangan ragu untuk memberikan komen. Kami dengan senang hati akan membantu. Kembalilah untuk lebih banyak lagi, kerana selalu ada sesuatu yang baru menunggu di sini untuk anda.