Animasi Tersembunyi Hangouts Google yang Hebat Yang Boleh Membuat Anda Menuju WOW!

Animasi Tersembunyi Hangouts Google yang Hebat Yang Boleh Membuat Anda Menuju WOW!: - Tidak selalu kita berakhir dalam perbualan lucu. Sangat mungkin bagi kita untuk melakukan perbualan dengan orang yang sangat membosankan yang tidak boleh kita katakan. Tetapi jika perbualan itu berlangsung di Google Hangouts , ada beberapa cara untuk menghilangkan kebosanan. Terdapat beberapa animasi tersembunyi di Google Hangouts yang boleh anda cuba dan bersenang-senang dengannya. Lihat artikel untuk mengetahui semua tentang hack sederhana ini!

1. Aliran Poni yang mengalir

 • Untuk melihat sekumpulan kuda berjalan di skrin anda, cukup taip / ponystream ke tetingkap sembang dan tekan kekunci enter.

1 kuda

 • ... dan anda akan melihat sekumpulan kuda berjalan di skrin anda. Sebelum memecahkan kaca monitor anda, mari kita hentikannya. Mahukah kita? Cukup ketik / ponystream dan tekan enter lagi. Mereka akan lama tidak anda ketahui.

2 diaktifkan

2. Single Pony Berlari

 • Tidak mahu terlalu banyak kuda? Baiklah, mari kita beri satu kuda sahaja. Ketik / poni ke tetingkap sembang dan tekan kekunci enter.

3 ekor kuda

 • Sekarang anda akan dapat melihat seekor kuda betina berjalan di skrin anda. Untuk menghantarnya, ketik / kuda sekali lagi.

4 kuda

3. Melintas Mob

 • Sekarang jika anda ingin melihat gerombolan melintas, anda boleh mengetik / pitchforks dan tekan enter.

5pitchForks

 • Seperti biasa, jika anda ingin menghantarnya, cukup ketik / pitchforks dan tekan enter lagi.

6berjalan

4. Tukar Warna Tetingkap Sembang

 • Bersenang-senang dengan menukar warna tetingkap sembang? Mari cuba juga. Untuk itu, ketik / bikeshed dan tekan enter.

7bikeshed

 • Ulangi perkara yang sama sehingga anda menemui warna kegemaran anda. Sekiranya anda ingin kembali, tutup tetingkap sembang dan buka lagi.

8berubahWarna

5. Emotikon tersembunyi

 • Sekarang mari kita terus mencuba beberapa senyuman tersembunyi. Cuba taipkan kod berikut untuk mengetahui beberapa senyuman tersembunyi.
   VvV :( :) [e-mel dilindungi] ~ 

9 smile

Semoga artikel ini berguna. Sekiranya anda mempunyai keraguan mengenai salah satu langkah, jangan ragu untuk memberikan komen. Kami dengan senang hati akan membantu.