13 Perisian Pengubah Suara Terbaik untuk Windows 10 pada tahun 2020

Sama ada untuk mengubah usia anda berdasarkan wajah anda, atau suara anda, kesannya menyeronokkan. Pengubahsuaian suara anda adalah satu ciptaan digital yang hebat yang membolehkan anda bersenang-senang bermain-main dengan rakan anda dalam masa nyata. Anda juga boleh menyamarkan suara anda agar tidak dikenali, misalnya, sebagai joki radio, atau mengubah suai suara untuk suara suara untuk filem dan filem iklan.

Semua ini mungkin dilakukan dengan menggunakan perisian perubahan suara yang berkualiti dan sangat popular sekarang ini. Program-program ini memanfaatkan aplikasi panggilan untuk mengubah suara anda yang menjadikan seluruh interaksi dalam panggilan menjadi pengalaman yang menggembirakan dan menggembirakan. Dari menukar suara anda agar sesuai dengan watak kartun atau robot hingga berpose sebagai selebriti atau ahli politik, ini membolehkan anda bersenang-senang dengan aplikasi ini.

Berikut adalah beberapa perisian perubahan suara terbaik yang dapat membantu anda membuat dan menyamar suara untuk bersenang-senang.

Voxal

Pengubah Suara Voxal

Ini adalah program yang mudah namun kuat yang membolehkan anda mengubah, mengubah, atau menyamarkan suara anda dalam aplikasi atau permainan suara mana pun. Permainan atau aplikasi harus menggunakan mikrofon yang membawanya ke tahap hiburan yang berbeza.

Ciri-ciri :

 • Ia menawarkan pelbagai pilihan perubahan suara termasuk makhluk asing, wanita, atau watak kartun untuk radio, internet, suara suara, permainan video, dan banyak lagi.
 • Ini membolehkan anda menerapkan efek pada fail semasa dan juga dalam waktu nyata dengan adanya mikrofon atau mod input audio lain.
 • Ini memberikan pilihan untuk memuat naik dan menyimpan rangkaian kesan untuk perubahan suara.
 • Ia menawarkan sebilangan besar kesan suara yang diperibadikan, pilihan untuk membuat suara untuk watak buku audio, dan membolehkan anda mendengar kesannya dalam masa nyata dengan menghubungkan perubahan suara ke pembesar suara.

Lebih-lebih lagi, ia menggunakan antara muka yang mudah dan responsif, menggunakan ruang CPU minimum, dan serasi dengan semua permainan dan aplikasi semasa.

Harga: Percubaan percuma disediakan; Pelan bermula dari $ 12.99 untuk penggunaan tanpa had.

Nexmo

Penyelesaian perubahan suara ini membolehkan anda memperibadikan pengalaman panggilan yang menawarkan data dan keadaan, baik dalam jangkauan anda. Rangkaian pembawa global standard tinggi ini terkenal dengan fungsi suaranya yang inventif, dipermudahkan, dan boleh disesuaikan.

Ciri-ciri :

 • Segerakkan dengan mudah dan hidup dengan peniaga luar, misalnya, yang berfungsi pada AI.
 • Ia menawarkan hasil perniagaan yang lebih baik dengan membolehkan anda menghubungi melalui VoIP dan rangkaian telefon.
 • Ia memberikan lebih banyak kemampuan menyesuaikan diri dengan rangkaian tindakan JSON yang membantu menguruskan perjalanan panggilan anda melalui Voice API.
 • Ini membolehkan anda mengatur persidangan audio dengan hanya menggunakan beberapa kod.
 • Ia menawarkan pengalaman yang dipersonalisasi berdasarkan sama ada anda menghubungi orang yang hidup atau mesej suara.

Pilihan untuk menyegerakkan rakaman panggilan tersimpan dengan alat proses yang anda pilih, untuk menyampaikan teks kepada pemanggil dalam pelbagai bahasa, streaming audio media yang disimpan dengan lancar, atau kemudahan untuk merakam sehingga 32 anggota panggilan, adalah antara ciri utama yang lain.

Harga: Percubaan percuma disediakan; Harga bermula dari $ 0,0075 / mesej.

Suara suara

Suara suaraIni adalah salah satu perisian perubahan suara terbaik dalam senarai yang membolehkan anda menukar suara anda dalam masa nyata untuk permainan dalam talian.

Ciri-ciri :

 • Ini adalah perisian morfing suara dalam talian yang mudah yang membantu mengubah suara anda menjadi suara wanita, robot, dll.
 • Juga berfungsi dengan sempurna untuk permainan, sembang dalam talian, dan menyegerakkan dengan lancar dengan peranti penstriman pihak ketiga yang dapat diprogramkan.
 • Ia membolehkan anda menggunakan suara lucu (format MP3 atau WAV) seperti meme atau bunyi troll dan memberikan hotkey untuk mereka.

Paling baik, ia berfungsi dengan beberapa permainan dan aplikasi yang paling popular termasuk PUBG, Discord, Skype, atau VRChat.

Harga: Percuma

Hero Voicer - Pengubah Suara

Pengubah Suara Wira

Sekiranya anda mencari keseronokan, pengubah suara ini hanya yang anda perlukan. Ini mengubah suara anda dengan cara yang kedengarannya sama sekali berbeza dalam panggilan, oleh itu, membuat panggilan prank ke tahap yang berbeza.

Ciri-ciri :

 • Menawarkan banyak suara yang berbeza untuk bersenang-senang, misalnya, anda boleh terdengar seperti robot atau makhluk asing.
 • Mengubah nada suara anda, dengan demikian, terdengar seperti lelaki atau wanita, dan lain-lain.
 • Membolehkan anda menambahkan kesan bunyi di latar seperti bunyi lalu lintas, ribut, dll.
 • Menawarkan sekitar 12 jenis suara dan kesan bunyi, yang juga boleh anda gabungkan.
 • Membolehkan anda menambahkan suara tersuai anda dengan mencampurkan dan mengimport suara baru.

Selain itu, anda boleh memilih suara dalam satu klik, menguruskan suara anda, menawarkan antara muka yang mudah digunakan, dan banyak lagi.

Harga: Percuma

Pengubah Suara Clownfish

Pengubah Suara Clownfish

Ini adalah perisian perubahan suara yang serba boleh yang membolehkan suara anda berubah di hampir semua aplikasi popular seperti Hangouts, Ventrilo, Discord, Skype, Steam, dan sebagainya. Ini mesti dipasang sebagai tambahan pada aplikasi dan oleh itu, anda mesti membenarkannya mengakses mikrofon sistem anda atau peranti audio lain yang disokong.

Ciri-ciri :

 • Aplikasi yang mudah digunakan dan ringkas yang berfungsi dengan aplikasi sembang yang berbeza dan juga dengan mesej teks video.
 • Secara automatik diselaraskan dengan konsol platform yang anda berkomunikasi dengan suara anda.
 • Bersukan antara muka ringkas dengan ciri nominal yang sesuai untuk pemula dan profesional.
 • Dari robot, atau suara bayi hingga keheningan, mutasi, jantina, dll., Ia menawarkan semua parameter suara untuk pengubah suara.

Teknologi studio maya dengan pelbagai pemalam, pilihan untuk menyimpan suara baru dalam fail atau format lain, atau keserasian dengan semua format audio utama, adalah beberapa ciri pentingnya yang lain.

Harga: Percuma.

MorphVox

Ini adalah pengubah suara berkualiti tinggi yang mengubah suara anda dalam talian dan juga pantat dalam permainan dalam talian. Ditambah dengan teknologi tingkat tinggi untuk pembelajaran suara, kualiti suara, dan pembatalan suara latar, ia menawarkan pengalaman hebat untuk pengguna.

Ciri-ciri :

 • Membolehkan anda mengubah suara sebanyak mungkin untuk menghasilkan lebih banyak campuran seperti itu.
 • Mengubahnya menjadi papan suara dengan kekunci panas yang menghasilkan gulungan dram dan bunyi kentut.
 • Membolehkan anda menambahkan suara latar semasa anda bercakap.

Pembatalan bunyi latar belakang senyap yang sangat baik atau mengubah suara anda untuk menyerupai watak dalam permainan adalah beberapa ciri pentingnya yang lain.

Harga: Harga pada $ 39.99

Pengubah Suara AV

Ini adalah satu lagi perisian perubahan suara yang hebat yang membolehkan anda melakukan apa sahaja dengan suara anda atau suara lain. Dari memanipulasi suara atau rakaman anda hingga memotong atau mengadun, anda dapat mengubah suar suara atau fail suara anda secara langsung dan juga dalam penyuntingan bentuk gelombang.

Ciri-ciri :

 • Penyunting suara membolehkan anda mengedit dan menambahkan kesan untuk menghiasi fail suara anda sesuai dengan keperluan anda.
 • Ia menawarkan pelbagai kesan dan penapis suara canggih.
 • Ia menyediakan fungsi lanjutan seperti Karakter Suara, Peningkatan Suara, dan banyak lagi.
 • Membolehkan anda merakam menggunakan mikrofon atau merakam sebarang suara dari radio internet, pesanan segera, dll.

Pilihan untuk mengubahsuai fail suara kumpulan secara serentak, untuk memilih dari lebih dari seratus nama samaran, menganalisis suara, kuasa untuk menggabungkan suara parodi, pilihan untuk mengimport suara orang lain dengan pantas, atau menentukan hotkey global untuk kebanyakan ciri yang digunakan, adalah antara ciri utamanya.

Harga: Versi percubaan percuma; Lesen penuh berharga $ 59.97.

Pilih

Ini adalah satu lagi pengubah suara yang membolehkan anda bersenang-senang dengan suara yang anda ubah. Dari merakam suara anda atau menambahkan kesan pada pilihan untuk membagikannya dengan rakan, ia menawarkan banyak hiburan secara percuma.

Ciri-ciri :

 • Juga membolehkan anda menukar suara anda terus dari Whatsapp dengan kesan seperti robot, kanak-kanak, normal, monster, helium, dan banyak lagi.
 • Menawarkan pilihan untuk menyimpan rakaman, menetapkan fail suara yang diubah sebagai nada dering, dan menetapkan fail sebagai suara pemberitahuan telefon.
 • Berfungsi dengan aplikasi lain seperti alat streaming Audio, alat VoIP, bilik sembang dalam permainan dan banyak lagi.

Selain itu, di peringkat lanjutan, ia juga dapat membandingkan dua suara yang berbeza, menawarkan sokongan untuk pembuat filem, mengubah suara dalam masa nyata, membuat suara parodi dan banyak lagi.

Harga: Percuma.

Pengubah Suara Semua dalam Satu

Menukar suara dalam panggilan bukan sekadar idea. Aplikasi ini menjadikannya benar dengan membolehkan anda mengubah suara anda dalam panggilan suara dan panggilan video dengan cekap. Sama ada anda mahu merahsiakan identiti anda, atau anda ingin bermain-main dengan anak-anak atau rakan anda, perisian ini sangat berguna.

Ciri-ciri :

 • Mudah dikendalikan dan senang disediakan.
 • Membolehkan anda menjalankan ujian mengenai kesan perubahan suara yang berbeza selama yang anda mahukan.
 • Ia menawarkan pilihan untuk mengawal gelangsar berguna dengan mudah untuk mengubah nada dan kesan.
 • Menyediakan isyarat kesan suara sebagai lima ikon yang berbeza.
 • Ini membolehkan anda menjalankan rakaman ujian dan menyemaknya kemudian.
 • Ini membantu anda membuat panggilan dengan akaun Skype anda dengan nada dan nada yang betul.

Antara ciri pentingnya yang lain adalah, keupayaan untuk menyegerakkan secara automatik dengan aplikasi panggilan suara anda seperti Skype atau Instant Messenger, dan pilihan untuk memilih antara kesan suara seperti Lelaki, Wanita, Naga, Anak kucing, dll.

Harga: Versi percubaan percuma ada.

Pro Pengubah Suara Skype

Walaupun terdapat banyak aplikasi perubahan suara yang sudah tersedia yang diselaraskan dengan Skype untuk mengubah suara anda semasa dalam panggilan, namun, ini agak berbeza dalam pendekatannya. Ini membolehkan anda mengubah suaranya dengan kesan langsung atau bercakap dengan suara robot.

Ciri-ciri :

 • Mudah digunakan dan membolehkan anda memainkan semula suara yang telah dirakam sebelumnya bersama dengan perbualan anda.
 • Jangan anda melihat setiap kesan sebelum anda memulakan panggilan.
 • Ini membolehkan anda mengubah kriteria kesan, secara langsung, semasa anda terus bercakap.
 • Menawarkan pilihan untuk merakam panggilan Skype anda ke format WAV, MP3, AAC, atau WMA.
 • Ia juga menawarkan kemudahan untuk menangkap audio dari pemanggil individu.

Selain itu, ia juga merangkumi satu lagi ciri hebat di mana suara anda dapat diubah menjadi suara yang sama sekali berbeza menggunakan fungsi sintesis pertuturan.

Harga: Percuma

Guru Suara

Perisian ini khusus untuk Skype, dengan mana Anda dapat menyesuaikan nada suara semasa membuat panggilan Skype. Ini terbukti berguna terutamanya jika anda ingin menukar pilihan lalai dalam aplikasi atau anda ingin menggunakannya untuk bersenang-senang.

Ciri-ciri :

 • Antaramuka menawarkan tiga mod - pengubahsuaian nada, pilihan pratonton, dan konfigurasi.
 • Membolehkan anda menjalankan program lain serentak dengan tetingkap yang diminimumkan dan semasa anda terus berbual.
 • Membolehkan anda menguji suara anda sebelum menggunakan kesan pada Skype.

Ini lebih merupakan tambahan untuk Skype yang menambah ciri panggilan suara. Ringan dan tidak melambatkan prestasi Skype semasa berfungsi di latar belakang.

Harga: perisian percuma.

Suara Palsu

Apabila berminat untuk memalsukan suara anda untuk menipu rakan anda untuk bersenang-senang, perisian ini boleh berguna untuk anda. Anda boleh mengubah suaramu agar terdengar seperti lelaki, wanita, lebih tua, lebih muda, bernada tinggi atau dalam. Anda juga boleh menukar suara dengan kesan tambahan seperti robot, gema, dan lain-lain.

Ciri-ciri :

 • Menawarkan main semula secara langsung semasa anda sibuk menukar suara.
 • Ia membolehkan anda mengubah suaranya dengan nada yang berbeza.

Lebih-lebih lagi, ia hanya menggunakan banyak ruang yang diperlukan dan oleh itu, tidak melambatkan sistem.

Harga: Versi percubaan percuma ada.

Personaliti Maya

Perisian perubahan suara ini dikembangkan untuk perbualan telefon dan talian. Ia menawarkan nada suara bawaan berkualiti tinggi yang dilengkapi dengan nada dan kawalan berdasarkan frekuensi.

Ciri-ciri:

 • Sesuai dengan PC, talian telefon, dan dengan aplikasi dalam talian melalui penyesuai telefon eksklusif.
 • Memanipulasi dan menukar suara anda. Yang perlu anda lakukan hanyalah bercakap di mikrofon dan suara yang berubah didengar di seberang.
 • Ia menawarkan 24 kesan suara yang berasingan.

Paparan automatik data penggunaan terkini, pilihan untuk merakam menggunakan perekam biasa, atau melalui modem, dan sesuai untuk individu, perniagaan, atau penyiasat swasta, aplikasi ini banyak ditawarkan.

Harga: Versi percubaan percuma.

Kesimpulannya

Oleh itu, sama ada anda mahu menukar suara semasa berbual dengan rakan anda dalam talian, atau mengubah suaramu menggunakan format audio yang disokong, misalnya, seorang lelaki yang ingin bersuara seperti wanita, ini pasti perisian terbaik untuk menukar suara untuk yang ditambahkan seronok. Buat pilihan dari senarai di atas dan mula memperbodohkan rakan anda dengan suara yang baru diubah.