20 perisian percuma Muat turun laman web di Bumi

20 laman web Muat turun Perisian Percuma Terbaik untuk memuat turun perisian percuma : - Komputer menjadi alat yang paling banyak digunakan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, telah meningkatkan keperluan pelbagai jenis perisian untuk aktiviti yang berbeza. Kita perlu memuat turun perisian untuk beberapa sebab atau sebab lain dan oleh itu, syarikat perisian selalu datang dengan pelbagai jenis perisian. Perisian ini dikembangkan oleh beberapa pembangun dan pengaturcara terbaik yang merancangnya mengikut keperluan kami dan tersedia untuk dimuat turun dalam talian.

Walau bagaimanapun, terdapat beribu-ribu perisian yang tersedia dalam talian dan untuk mencari yang sesuai dengan keperluan anda menjadi sangat sukar. Itulah ketika anda memerlukan laman web muat turun perisian yang membantu anda mengenal pasti laman web berdasarkan keperluan anda. Laman web ini bukan sahaja menjadi tuan rumah pautan muat turun perisian 24/7 di pelayan mereka, tetapi juga menempatkannya dengan cara agar anda dapat mencari perisian yang anda cari dengan mudah.

Lihat juga : 45 Perisian Perisian Sumber Terbuka Percuma

Juga, setiap kali anda memuat turun perisian dari salah satu laman web ini, ia akan memindai program yang anda muat turun dan mendapatkan banyak malware atau virus. Keuntungan tambahannya ialah hampir semua laman web mempunyai komuniti pengguna yang aktif, dan dengan itu anda dapat melihat maklum balas dan ulasan mereka juga.

laman web muat turun teratas

Sekarang, terdapat banyak laman web muat turun perisian dari mana anda boleh memuat turun perisian yang anda inginkan, namun banyak dari mereka memerlukan anda mendaftar dan membeli versi premium mereka dan meminta butiran kad kredit atau PayPal anda untuk meneruskannya. Sebahagian daripada mereka bahkan dilengkapi dengan perisian intip dan fail yang rosak yang bahkan dapat lolos dari imbasan dan oleh itu, menyebabkan kerosakan pada PC anda.

Oleh itu, hari ini kami telah menyediakan senarai lengkap laman web muat turun perisian percuma yang tidak hanya mempunyai pelbagai perisian berkualiti dan selamat untuk dimuat, tetapi juga mudah digunakan ..

Muat turun Cnet

cnet-min

Cnet Download atau Download.com tidak perlu diperkenalkan dalam kategori muat turun perisian. Sekiranya anda mencari muat turun perisian percuma, ia adalah laman web pertama yang terlintas di fikiran seseorang. Ini adalah direktori internet untuk muat turun perisian yang menawarkan senarai lengkap semua jenis perisian dan juga salah satu yang tertua seumpamanya.

Ia mempunyai lebih daripada 100,000 perisian, perisian percuma dan muat turun yang pertama. Muat turun biasanya dinilai dan disemak oleh para editor dan mengandungi ringkasan perisian oleh penerbit. Sekiranya anda pengguna berdaftar, anda juga boleh menulis ulasan dan menilai produk.

Keserasian: Windows, Mac, Linux, iOS dan Android

Laman web: muat turun.cnet.com/windows/

Softpedia

Softpedia-min

Laman web lain yang popular dalam kategorinya adalah Softpedia yang bukan sahaja membolehkan anda memuat turun perisian percuma kegemaran anda, tetapi anda juga boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai perisian tersebut dan juga ulasan. Ia dilancarkan pada tahun 2001 dan lebih merupakan ensiklopedia dalam talian yang membantu anda mencari penyelesaian yang berkesan dan membolehkan anda memuat turun sebarang jenis perisian percuma.

Bukan itu sahaja, kerana Softpedia juga menampilkan koleksi permainan PC terbaik dan pelbagai permainan besar dan mini untuk kanak-kanak yang boleh dimuat turun dalam beberapa minit. Anda juga boleh memuat turun perisian dari cermin luaran yang cukup selamat. Secara keseluruhan, Softpedia adalah pilihan yang terkenal, boleh dipercayai dan selamat untuk memuat turun perisian percuma.

Keserasian: Windows, Mac, Linux, Mudah Alih, Web

Laman web: //www.softpedia.com/

Softonik

softonic-min

Dilancarkan oleh Tomas Diago pada tahun 1997 ia adalah salah satu laman web paling popular untuk memuat turun perisian percuma. Ini memberi anda pelbagai pilihan perisian dan memberi anda pilihan untuk memuat turun dari cermin. Dari dua pautan cermin yang disenaraikan di laman web ini, anda perlu memilihnya untuk memuat turun perisian yang anda mahukan. Muat turun akhirnya berlaku melalui pemuat turun Softonic yang cepat dan selamat.

Laman web sekarang mempunyai blog yang menyediakan anda semua kemas kini terkini dalam teknologi. Ini juga dilengkapi forum Pertanyaan dan Jawaban di mana anda dapat menjawab pertanyaan anda yang berkaitan dengan perisian atau aplikasi mudah alih.

Keserasian: Windows / Linux / Mac / iOS / Android / Windows Phone / Blackberry / Symbian / Java2ME

Laman web: //en.softonic.com/

Brothersoft

saudara-min

Dilancarkan pada tahun 2002 dan salah satu laman web yang paling kerap dikunjungi; Brothersoft menawarkan lebih dari 200000 perisian percuma untuk memuat turun yang merangkumi widget, penyemak imbas, utiliti, pemacu, skrip, aplikasi mudah alih, kertas dinding dan permainan video. Malah Brothersoft membolehkan anda memuat turun perisian anda dari pautan cerminnya, salah satunya adalah untuk AS dan yang lain adalah CDN Global.

Walaupun anda mempunyai pilihan untuk memuat turun perisian dari pautan muat turun langsung, untuk perisian yang lebih besar Brothersoft Downloader perlu dimuat turun.

Keserasian: Windows / Mac / Android / iOS / Windows Phone 8

Laman web: //www.brothersoft.com/

Sourceforge

sourceforge.netSourceForge - Muat turun, Kembangkan dan Terbitkan Perisian Sumber Terbuka Percuma

Sekiranya anda seorang pemula dalam proses memuat turun perisian atau bahkan pakar, sourceforge pasti akan membantu anda dengan sebilangan besar alat. Segala-galanya disusun dengan baik pada antara muka sederhana yang ditawarkan oleh kebanyakan fail perisian. Maklumat terperinci mengenai perisian membantu anda memahami sesuatu dengan mudah. Sebaliknya, terdapat banyak fail yang tidak membuat perubahan agar anda tidak menggunakannya.

Kualiti perisian yang disenaraikan untuk dimuat turun diperiksa bahkan sebelum disiarkan. Oleh itu, laman web memastikan bahawa setiap program selamat dimuat turun tanpa malware atau virus. Sekiranya anda memerlukan bantuan mengenai masalah PC atau perisian anda, anda hanya boleh membincangkan masalah anda dengan komuniti pengguna SourceForge yang memberikan sokongan yang sangat baik kepada anda.

Laman web : //sourceforge.net/

Filehippo

www.filehippo.com (1)

Dari perisian sumber terbuka hingga perisian percuma dan juga perisian shareware, Filehippo menawarkan semuanya. Dilancarkan pada tahun 2004, ini adalah direktori perisian dalam talian yang menawarkan perisian percuma untuk Windows. Mereka juga mempunyai perisian sendiri seperti, pemeriksa kemas kini filehippo yang memeriksa PC anda untuk sebarang perisian yang telah dipasang dari laman web Filehippo dan mengesyorkan kemas kini terkini yang tersedia.

Mengemas kini perisian komputer anda secara berkala sangat penting dan pemeriksa kemas kini dapat membantu anda dengan betul. Sebaliknya laman web mempunyai susun atur sederhana yang mudah difahami dan dilayari, sehingga memudahkan anda mencari perisian dan memuat turun.

Keserasian: Windows, Mac

Laman web: //www.filehippo.com/

Pemberi Maklumat Perisian

perisian.informer.com

Perisian Perisian adalah laman web yang cukup baru di liga yang mempunyai sebilangan besar perisian untuk memenuhi keperluan muat turun anda. Walaupun tidak sebesar laman web muat turun perisian lain, tetapi dengan kualiti perisian terbaik yang mereka tawarkan dan kerana kemas kini berkala, ia dikira sebagai laman web muat turun perisian percuma yang paling dipercayai.

Lebih-lebih lagi, untuk memuat turun aplikasi dari Perisian Perisian adalah sangat selamat kerana menjalankan imbasan melalui fail untuk sebarang perisian hasad sebelum memuat turun dan hanya membenarkan aplikasi yang bersih.

Lembut32

Salah satu laman web memuat turun perisian utama, Soft32 membolehkan anda memuat turun barangan percuma. Laman web disusun dengan baik dan menyenaraikan program perisian dengan teratur agar anda dapat mencarinya dengan mudah. Ini menyusun program mengikut jenis Sistem Operasi yang menjadikannya lebih lancar bagi anda untuk mencari dan memuat turun perisian yang diinginkan. Walau bagaimanapun, pop timbul iklan benar-benar mengganggu.

Ia mempunyai sekitar 87587 program perisian dan menyediakan forum perbincangan Windows untuk sebarang masalah yang berkaitan dengan OS Windows. Ia menawarkan muat turun perisian dari hampir semua kategori dan proses memuat turunnya cukup pantas memandangkan ia berlaku dari pemuat turun mereka sendiri.

Keserasian: Windows, Mac, Linux, Mudah Alih, iPhone

Laman web: www.soft32.com

Fail percuma

www.freewarefiles.com

Seperti namanya, Freewarefiles adalah laman web yang menawarkan perisian percuma. Ia juga mempunyai senarai perisian sumber terbuka. Ia menawarkan lebih daripada 15800 perisian percuma yang boleh anda muat turun di laman web mereka. Ini adalah laman web yang teratur yang menyenaraikan semua program ke dalam kategori yang memudahkan anda mencari program yang ingin anda muat turun.

Dari Antivirus, permainan hingga audio dan bahkan video di laman web menyenaraikan semua jenis perisian.

Keserasian: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7/8/10

Laman web: //www.freewarefiles.com/

SnapFiles.com

www.snapfiles.com

Dilancarkan pada tahun 1997 SnapFiles adalah salah satu laman web lain yang telah lama memasuki perniagaan dan sama popularnya dengan laman web muat turun perisian terbaik lain dalam kategori ini. Sebelumnya dinamakan sebagai WebAttack dan mempunyai pelbagai program perisian untuk dimuat turun. Perubahan nama telah menjadi langkah bijak memandangkan WebAttack terdengar sesuatu yang sangat bosan!

Anda masih boleh mengakses WebAttack.com yang mengarahkan anda ke SnapFiles di mana anda boleh memuat turun program dari pautan muat turun langsung dari sumber luaran. Ini juga membolehkan anda menyenaraikan perisian anda di laman web. SnapFiles mempunyai antara muka yang mudah difahami dan mudah dinavigasi untuk kemudahan anda.

Keserasian:

Laman web: www.snapfiles.com

Berkuda

www.filehorse.com

Filehorse adalah antara laman web muat turun perisian yang paling popular yang menawarkan anda memuat turun program percuma untuk komputer Windows anda. Ia dikategorikan sebagai laman web yang menawarkan program percuma untuk sistem operasi Windows anda. Ia mempunyai antara muka yang rapi yang menyenaraikan semua program di bawah kategori yang jelas.

Program ditandai dengan ikon berwarna besar yang menjadikan pengguna lebih mudah dan menarik untuk mencarinya dan memuat turun dengan mudah. Anda juga boleh memuat turun perisian terkini yang disenaraikan di bawah bahagian "Pelepasan Perisian Terkini" dan juga dari "Muat Turun Paling Popular".

Keserasian: Windows, Mac, Web

Laman web: //www.filehorse.com/

Muat turun ZDNet

zdnet-min

ZDNet Downloads merangkumi koleksi muat turun perisian terbesar yang merangkumi perisian untuk kebanyakan platform. Sekiranya anda mencari perisian teknikal, maka tidak ada tempat yang lebih baik daripada direktori perisian di laman web ini. ZDNet mempamerkan muat turun perisian percuma dan shareware.

Ini adalah laman web yang mudah digunakan yang mengkategorikan kandungan untuk pemahaman pengguna yang lebih baik. Ini membolehkan anda mempersempit carian mengikut keperluan anda seperti, mengikut harga, percuma, percuma untuk dicuba dan dibeli. Selain itu, anda juga dapat mencari perisian percuma anda berdasarkan kategori.

Keserasian: Windows, Mac, iOS dan Android

Laman web: //downloads.zdnet.com/

FileCluster

www.filecluster.com

FileCluster tergolong dalam generasi baru laman web muat turun perisian. Berfungsi sejak tahun 2006, menyediakan program perisian terkini dan dikemas kini kepada penggunanya. Anda boleh memuat turun perisian percuma dan shareware di laman web. FileCluster juga menampilkan koleksi tema untuk WordPress dan berita terkini mengenai Organisasi Perisian.

Keserasian: Windows XP, Vista, Windows 7 dan Windows 8

Laman web: //www.filecluster.com/

Freedownloadcenter.com

www.freedownloadscenter.com

Ditubuhkan pada tahun 2001, Freedownloadcenter.com adalah laman muat turun perisian lain yang dilengkapi dengan antara muka gaya lama. Laman web ini menawarkan program perisian dan perisian percuma yang boleh anda muat turun mengikut keperluan anda. Antaramuka cukup mudah dan program dikategorikan dengan betul untuk anda mengenal pasti perisian yang diinginkan dengan mudah dan kemudian memuat turun.

Keserasian: Windows, Linux, penyemak imbas web

Laman web: //www.freedownloadscenter.com/

Muat turun3k

Sekiranya PC anda berjalan pada sistem operasi Windows atau Mac, Download3000 adalah tempat yang tepat di mana anda boleh mendapatkan sebahagian besar program perisian percuma yang anda mahukan. Bahagian terbaiknya ialah anda juga dapat melihat ulasan perisian sebelum anda memuat turunnya, dan juga ulasan alat yang merupakan tambahan.

Anda boleh mencari perisian anda berdasarkan kategori, merujuk pada muat turun teratas atau bahkan melihat berita atau kemas kini yang berkaitan. Anda boleh memuat turun perisian percuma dari kebanyakan kategori.

Keserasian: Windows, Mac

Tucows

www.tucows.com

Tucows adalah laman web veteran lain yang ditubuhkan pada tahun 1994 dan telah terkenal sejak awal. Laman web ini menawarkan muat turun perisian yang kebanyakannya percuma untuk komputer desktop dan juga untuk platform mudah alih atau tablet. Ini adalah pendaftar domain pertama yang diperakui ICANN.

Anda boleh memuat turun perisian percuma atau shareware dari koleksi yang luas, sementara muat turunnya sangat selamat tanpa perisian hasad atau virus.

Keserasian: Windows, Unix, atau Mac O

Laman web: //www.tucows.com/

Mac Sumber Terbuka

opensourcemac.org

Seperti namanya, Open Source Mac menampilkan koleksi perisian sumber terbuka yang mudah untuk Mac OS X. Walaupun kebanyakan laman web muat turun perisian tertumpu pada OS Windows, Open Source Mac menawarkan koleksi sumber terbuka dan perisian percuma terbaik bagi mereka yang mempunyai Mac OS X.

Bahagian terbaik mengenai laman web ini ialah, ia tidak menumpukan pada penyenaraian mana-mana atau semua perisian sumber terbuka, tetapi menawarkan laman web teratas yang mempunyai ciri terbaik, mudah dinavigasi dan paling penting.

Keserasian: Mac OS X

Laman web: //opensourcemac.org/

Perisian iPhone Sumber Terbuka

Perisian iPhone Sumber Terbuka adalah laman web yang menyenaraikan perisian sumber terbuka terbaik untuk iPhone anda. Jadi, kerana ia mendakwa bahawa walaupun OS iPhone tidak berfungsi atau tidak berfungsi, perisian sumber terbuka dan bebas akan tetap berfungsi. Dari penerbitan, rujukan, muzik, dan permainan hingga hiburan, utiliti, penggodaman iPhone dan pembangun, anda mempunyai perisian iPhone sumber bebas dan terbuka untuk hampir semua kategori dalam senarai.

Keserasian: iPhone

Laman web: //opensourceiphonesoftware.com/