32 laman web terbaik untuk memuat turun e-book percuma

Laman web muat turun ebook percuma : - Mereka mengatakan bahawa buku adalah sahabat baik seseorang, dan dengan satu buku di tangan mereka, mereka tidak menyedari dunia. Walaupun dengan kemajuan teknologi, kita perlahan-lahan menghilangkan kebutuhan paperback dan memasuki dunia eBook. Ya, banyak yang mungkin berpendapat mengenai tradisi membaca buku yang terbuat dari kertas, perasaan sebenarnya atau bau buku yang tidak biasa yang menjadikan kita nostalgia, tetapi hakikatnya ialah dengan evolusi e-book kita juga menyimpan beberapa pokok.

Selain itu, perkara-perkara menjadi sangat mudah pada masa kini dengan pendigitalan buku seperti, aplikasi eBook pada telefon pintar, komputer riba atau peranti eBook yang direka khas (Kindle) yang boleh dibawa semasa anda dalam perjalanan. Jadi, satu-satunya perkara yang tinggal ialah memuat turun e-book kegemaran anda yang menjadikan anda sentiasa terpikat dengannya selama berjam-jam sahaja dan apa yang lebih baik daripada e-book percuma? Walaupun terdapat beribu-ribu eBook yang boleh dimuat turun dalam talian termasuk yang anda beli, terdapat banyak laman web yang menawarkan muat turun e-book percuma.

Lihat juga:  9 Perisian pencipta ebook percuma terbaik untuk windows

Oleh itu, jangan melihat lagi kerana di sini kami mempunyai pilihan laman web terbaik untuk memuat turun e-buku percuma untuk semua pembaca buku yang gemar itu.

Projek Gutenberg

bebas projek-gutenberg-min

Anda benar-benar boleh makan, minum dan tidur dengan eBook jika anda melayari laman web Project Gutenberg. Laman web ini mempunyai perpustakaan besar yang menampung lebih dari 50,000 eBook percuma dalam ePu, HTML, Kindle dan format teks ringkas yang lain. Apa yang menarik ialah laman web ini dibina untuk memudahkan pembuatan dan perkongsian e-buku dalam talian secara percuma, jadi tidak ada pendaftaran yang diperlukan dan tidak ada bayaran.

Buka Perpustakaan

Buka Ebook Percuma Perpustakaan

Seperti namanya, Open Library menampilkan perpustakaan dengan buku dari Arkib Internet dan menyenaraikannya di perpustakaan terbuka. Menjadi projek sumber terbuka katalog perpustakaan dapat diedit membantu membuat laman web untuk setiap buku yang diterbitkan hingga kini. Dari sini anda boleh memuat turun buku secara percuma malah menyumbang atau membetulkannya. Laman web ini memberi anda akses kepada lebih dari 1 juta e-Buku percuma dan kemampuan untuk mencari menggunakan subjek, tajuk dan pengarang.

Kedai eBook Google

Ebook Percuma Google

Menjadi pemilik peranti Android boleh memiliki manfaatnya sendiri kerana Anda dapat mengakses pasar Google Play atau Google eBookstore dengan tepat dari telefon bimbit atau tablet anda. Anda boleh pergi ke bahagian "Buku" dan memilih pilihan "Percuma" untuk mengakses buku percuma dari koleksi besar yang menampilkan beratus-ratus klasik, buku terlaris kontemporari dan banyak lagi. Terdapat banyak genre dan format (ePUB, PDF, dll.) Untuk dipilih dengan disertakan dengan ulasan dan penilaian pembaca.

Buku Kindle Percuma Amazon

amazon-percuma-ebook-min

Untuk semua pengguna Amazon Kindle, Amazon mempunyai perpustakaan dengan bahagian percuma yang menawarkan buku percuma teratas untuk dimuat turun. Log masuk ke akaun Amazon anda di peranti Kindle anda, pilih pilihan kegemaran anda berdasarkan pengarang, nama atau genre dan muat turun buku yang cukup cepat. Dari fiksyen sains, asmara, klasik hingga thriller ada banyak lagi yang boleh diterokai di Amazon. Bahagian yang terbaik adalah bahawa semasa anda dapat melihat-lihat buku baru mengikut pilihan anda, anda juga dapat membaca ulasan pengguna sebelum anda memuat turun buku.

Arkib Internet

Ebook Percuma Arkib Internet

Sebagai kaedah arkib, anda boleh mengambil buku dari Arkib Internet yang tidak lagi tersedia di tempat lain. Perpustakaan dalam talian bukan untuk keuntungan ini membolehkan anda memuat turun e-buku percuma dari perpustakaan dalam taliannya. Ini pada dasarnya adalah mesin pencari yang membolehkan anda mencari dari lebih dari 466 bilion halaman di internet untuk buku-buku usang secara percuma, terutama untuk buku-buku sejarah dan akademik.

Banyak buku

Banyak Buku Ebook Percuma

Dapatkan eBook percuma untuk pembaca eBook, PDA atau iPOD anda dari koleksi lebih daripada 33,000 buku dengan ManyBooks. Ia mempunyai halaman depan yang menarik yang membolehkan anda melihat-lihat buku oleh pengarang, ulasan terkini, bahasa, tajuk dan banyak lagi. Bukan hanya anda mempunyai banyak barang percuma untuk dipilih, tetapi eBook boleh dibaca di kebanyakan platform membaca seperti, eReaders. Kindle, iPads dan Nooks.

BookBoon

Muat turun Ebook Percuma Boon

Sekiranya anda seorang pelajar yang memerlukan buku-buku yang berkaitan dengan subjeknya atau pengembara yang suka membaca semasa dalam perjalanan, BookBoon adalah apa yang anda mahukan. Ini memberi anda akses ke eBook percuma dalam format PDF. Dari buku perniagaan hingga buku teks pendidikan, laman web ini mempunyai lebih daripada 1000 eBook percuma untuk anda muat turun. Tidak ada pendaftaran yang diperlukan untuk memuat turun dan laman web ini sangat mudah digunakan.

LibGen / Perpustakaan Kejadian

Ebook Percuma Perpustakaan Genesis

LibGen adalah konsep unik dalam kategori eBuku, kerana laman web yang berpusat di Rusia ini sebenarnya adalah mesin pencari yang membantu anda memuat turun buku dan artikel yang berkaitan dengan sains. Ia membolehkan anda memuat turun kandungan paywall secara percuma termasuk muat turun PDF untuk barangan di laman web Science Direct Elsevier. Walaupun laman web ini terus menghadapi masalah undang-undang kerana akses cetak rompak ke buku dan artikel, laman web ini masih berfungsi melalui pelbagai domain.

Potongan Buku Percuma

Tempat Ebook Percuma

Sekiranya anda mengagumi buku, FreeBookSpot boleh menjadi penyelesaian tepat untuk keperluan anda. Anda boleh mencari melalui koleksi e-book percuma dalam talian mereka yang mempunyai sekitar 5 buah eBook percuma. Terdapat 96 kategori yang boleh dipilih yang memenuhi ruang 71.91GB. Bahagian terbaiknya adalah tidak memerlukan anda mendaftar dan membolehkan anda memuat turun beratus-ratus buku elektronik percuma yang berkaitan dengan fiksyen, sains, kejuruteraan dan banyak lagi.

E-book percuma

Ebook Percuma

Sekiranya anda mengikuti jejak buku oleh pengarang baru dan suka membacanya, eBook Percuma adalah platform yang sesuai untuk anda. Dari pertolongan diri atau pertumbuhan perniagaan hingga fiksyen laman web ini menawarkan pelbagai e-buku dari penulis bebas. Anda mempunyai senarai kategori yang panjang untuk dipilih yang merangkumi kesihatan, humor, fiksyen, drama, percintaan, perniagaan dan banyak lagi. Anda juga boleh memilih dari eBook unggulan, periksa senarai Top10, kedatangan terkini atau buku audio terkini. Anda hanya perlu mendaftar dan mengaktifkan akaun percuma anda, melihat-lihat kategori atau mencari eBook di bar carian, pilih TXT atau PDF sebagai format pilihan dan nikmati pembacaan percuma anda.

Ebook Basikal

Basikal Ebook

Ebook Bike adalah satu lagi pilihan terbaik untuk anda memuat turun e-book percuma dalam talian. Ia mempunyai banyak koleksi novel dan buku audio untuk anda baca. Walaupun anda dapat mencari buku, melihat-lihat koleksi dan bahkan memuat naik ciptaan baru, anda juga dapat membagikannya di platform rangkaian sosial.

Issuu

Dari buku, majalah hingga tutorial, anda boleh mengakses dan memuat turun banyak secara percuma dari platform penerbitan bernama Issuu. Kandungannya dihasilkan oleh penulis terkenal dan bebas dan anda boleh mengakses semuanya jika anda mempunyai akaun. Anda juga boleh membaca banyak buku di laman web ini walaupun anda tidak mempunyai akaun. Untuk e-book percuma, anda boleh mengakses pengarang yang membolehkan anda memuat turun buku mereka secara percuma, jika anda mempunyai akaun dengan Issuu.

LibriVox

LibriVox adalah platform yang unik, di mana anda lebih suka memuat turun buku audio percuma. Buku audio dibaca oleh sukarelawan dari seluruh dunia dan bebas untuk mendengar di peranti mudah alih anda, iPOD, komputer dan bahkan boleh dibakar ke dalam CD. Koleksinya juga merangkumi sastera klasik dan buku-buku yang sudah usang.

Dapatkan Buku Percuma

Sekiranya anda penggemar buku dan mencari bahan undang-undang untuk dibaca, GetFreeEBooks adalah destinasi yang tepat untuk anda. Ini memberi anda akses ke pangkalan data besar e-book percuma yang terdiri dari pendidikan & pembelajaran, komputer & internet, perniagaan dan fiksyen hingga novel dan banyak lagi. Bukan itu sahaja kerana anda boleh membaca banyak artikel berkaitan di laman web juga.

Buku Komputer Percuma

FreeComputerBooks sesuai dengan namanya dan menawarkan pelbagai eBook yang berkaitan dengan buku Komputer, Nota Kuliah, Matematik, Pengaturcaraan, Tutorial dan Teknikal, dan semuanya percuma! Laman web ini mempunyai 12 kategori utama dan lebih daripada 150 subkategori, dan semuanya disusun dengan baik sehingga anda dapat mengakses barang yang diperlukan dengan mudah. Jadi, jika anda seorang geek komputer, FreeComputerBooks boleh menjadi salah satu pilihan terbaik anda.

Baen

Baen adalah platform dalam talian untuk anda membaca e-buku kegemaran anda dengan sekton yang terdiri daripada jumlah buku percuma untuk dimuat turun. Walaupun kecil, bahagian percuma mempunyai pelbagai fiksyen dan bukan fiksyen yang mengagumkan. Jadi, untuk memuat turun eBokks anda hanya perlu melihat senarai buku, pilih salah satu pilihan anda dan ubah menjadi MOBI, RTF, EPUB dan format bacaan lain. Namun, kerana ia dimuat turun dalam fail zip, anda memerlukan aplikasi khas atau gunakan komputer anda untuk membuka zip folder.

Gambar Buku

Books Pics adalah laman web menarik yang membolehkan anda memuat turun buku dan majalah segar secara percuma. Walaupun ia mempunyai versi premium untuk kelajuan muat turun yang lebih pantas dan tanpa had, versi percuma juga cukup baik. Ia mempunyai pelbagai jenis buku dan majalah setiap hari untuk makanan harian anda, jadi dapatkan sekarang!

BukuTekapan Percuma

Sekiranya anda mencari e-book percuma yang dapat membantu keperluan pengaturcaraan anda dan dengan subjek sains komputer anda, anda pasti boleh menggunakan mata tertutup FreeTechBooks. Anda boleh menghantar buku teks, buku, dan bahkan nota kuliah yang berkaitan dengan subjek teknologi yang merangkumi kejuruteraan juga. Buku-buku komputer ini boleh didapati secara sah melalui internet. Semasa mencari eBook di laman web ini, anda juga boleh mencari istilah seperti, buku, dokumen, nota, eBook atau monogram.

OpenLibrary

OpenLibrary adalah laman web bukan untuk keuntungan dan laman web sumber terbuka yang memungkinkan untuk mendapatkan akses ke buku-buku usang dari arkib internet dan bahkan mendapatkan maklumat mengenai hampir semua buku yang telah ditulis. Ini adalah sejenis Wikipedia yang sekurang-kurangnya akan memberi anda rujukan yang berkaitan dengan buku yang anda cari, di mana anda boleh mendapatkan buku itu dalam talian atau luar talian, walaupun buku itu tidak disimpan sendiri. Oleh itu, jika anda mengetahui buku yang tidak disenaraikan, anda boleh menambahkan maklumat di laman web ini.

Ketahui Percuma

Sekiranya anda mempunyai e-book, tutorial video, atau buku lain yang dapat membantu orang lain, KnowFree adalah platform yang tepat untuk berkongsi dan menukar e-buku dengan bebas. Walaupun anda dapat saling membantu dengan e-buku ini untuk keperluan pendidikan, ia juga membantu latihan diri. Lebih terkenal dengan eBook percuma dalam kategori penyelidikan teknologi maklumat, kajian kes, eBook, Majalah dan kertas putih, terdapat banyak lagi yang boleh anda terokai di laman web ini.

Budaya Terbuka

Open Culture sangat sesuai untuk pelajar yang mencari eBook yang berkaitan dengan kursus mereka. Laman web ini menawarkan lebih daripada 800 e-buku percuma untuk pelajar dan ia juga memuatkan buku-buku fiksyen klasik oleh pengarang terkenal seperti, William Shakespear, Stefen Zwaig, dan lain-lain yang memberi mereka kelebihan dalam kesusasteraan. Dicipta oleh penyunting sebenar, senarai kategori sering dikemas kini.

Buku Pengaturcaraan Dalam Talian

Buku Pemrograman Dalam Talian mempunyai maklumat mengenai buku komputer percuma, buku dalam talian, eBuku dan bab contoh Sains Komputer, Pemasaran, Matematik, Teknologi Maklumat, Sains, Perniagaan, Fizik dan Internet. Buku-buku ini disediakan oleh pengarang dan penerbit. Ini adalah laman web mudah dengan susun atur yang tersusun rapi dan banyak kategori untuk dipilih.

LeanPub

LEanPUb sememangnya keluar dari liga kerana di sini anda boleh memilih untuk memuat turun buku secara percuma atau membeli buku yang sama dengan harga yang anda tetapkan. E-book boleh dimuat turun dalam format yang berbeza seperti, EPub, Mobi dan PDF. Harga minimum buku ditetapkan pada $ 0 oleh pengarang dan selepas itu anda boleh menentukan nilai buku tersebut. Laman web ini kebanyakannya mempunyai e-buku mengenai bahasa pengaturcaraan seperti, JavaScript, C #, PHP atau Ruby, buku panduan dan banyak lagi, dan oleh itu terkenal di kalangan pemaju atau pakar teknologi dan sangat berguna bagi mereka yang bersiap untuk kejuruteraan.

SnipFiles

Sekiranya anda bukan orang bittorrent, anda boleh mencari bacaan kegemaran anda di SnipFiles yang mempunyai eBook dan perisian percuma dan sah yang disajikan atau diperolehi oleh penjualan semula, hak induk atau PLR di laman web mereka. Anda juga mempunyai akses ke banyak screensaver secara percuma. Kategori mudah dan susun aturnya mudah, jadi platform yang lebih mudah untuk dilayari.

Bibliotastik

Sekiranya anda mencari buku Indie, Bibliotastic memberikan anda secara percuma. Platform ini adalah untuk pengarang Indio dan mereka menerbitkan buku moden. Walaupun buku-buku tersebut tidak diketahui umum, buku-buku tersebut terdiri dari kisah percintaan, sejarah atau misteri hingga fiksyen ilmiah yang dapat menarik minat anda. Buku-buku itu tersedia untuk dibaca secara dalam talian secara percuma, namun anda perlu membuat akaun dengan Bibliotastic untuk memuat turun buku. Laman web yang mereka katakan akan ditutup pada akhir bulan Jun 2016, jadi ambil buku kegemaran anda secepat mungkin.

Halaman Buku

Sekiranya anda mempunyai sambungan internet, pergi ke BookYards dan muat turun dokumen pendidikan, eBuku, maklumat dan kandungan yang tersedia secara percuma untuk semua. Halaman webnya cukup mudah di mana anda boleh menerbitkan buku, memuat turun eBook berdasarkan pengarang / kategori atau berkongsi pautan secara percuma. Anda juga mempunyai pilihan untuk menderma, memuat turun aplikasi iBook dan mengunjungi pautan pendidikan.

Buku Umpan

FeedBooks memberi anda buku domain awam yang memaparkan novel klasik popular oleh pengarang terkenal seperti, Agatha Christie, dan Arthur Conan Doyle. Laman web ini membolehkan anda memuat turun teks hampir dalam semua format utama seperti, EPUB, MOBI dan PDF. Laman web ini tidak menghendaki anda mendaftar dan oleh itu, anda boleh memuat turun buku terus dari kategori yang disebutkan di menu sebelah kiri. Bahagian yang terbaik ialah FeedBooks adalah laman web yang pantas dan senang dilayari.

Halaman Buku Dalam Talian

Halaman Buku Dalam Talian mempunyai pelbagai jenis buku dengan senarai lebih daripada 30,000 eBook yang boleh dimuat turun secara percuma. Laman web sangat mudah difahami dan dilayari dengan 5 kategori utama dan subkategori yang berkaitan. Untuk memuat turun buku, anda boleh mencari mengikut senarai, pengarang, tajuk, subjek atau siri baru. Sebaliknya, anda juga boleh melihat-lihat berita, ciri, arkib & indeks dan kisah dalaman untuk mendapatkan maklumat.

eBookLobi

eBookLobby adalah sumber eBook percuma dari pelbagai kategori seperti, komputer, seni, pendidikan dan perniagaan. Terdapat beberapa subkategori untuk dipilih yang membolehkan anda memuat turun dari banyak buku yang mereka tampilkan. Anda juga dapat melihat koleksi eBook Top10 mereka yang memudahkan anda memilih.

Rumah Myanonamouse

Myanonamouse adalah pelacak torrent bit peribadi yang memerlukan anda mendaftar dengan id e-mel anda untuk mendapatkan akses ke pangkalan data. Adalah lebih mudah untuk masuk ke laman web dengan memuat naik buku dengan mudah. Ia mempunyai lebih dari 2 juta torrents dan percuma untuk semua platform dengan akses ke pangkalan data eBook percuma. Lebih terkenal dengan buku audio, Myanonamouse mempunyai komuniti yang lebih besar dan ramah dengan beberapa peraturan yang ketat.

AvaxHome

AvaxHome adalah laman web yang cukup mudah yang menyediakan akses kepada banyak e-book percuma dalam talian di bawah pelbagai kategori. Ia dipercayai sebagai salah satu laman perkongsian fail bukan torrent utama yang mempunyai bahagian eBook & eLearning di antara banyak kategori lain. Ia mempunyai pangkalan data besar eBook percuma yang disusun dari seluruh dunia. Oleh kerana terdapat ribuan halaman, anda perlu mahir dengan laman web ini untuk mendapatkan kandungan yang tepat yang anda cari.

O'Reilly

Ditubuhkan pada tahun 1978, O'Reilly Media adalah platform terkenal di dunia untuk memuat turun buku, majalah dan tutorial secara percuma. Walaupun mereka memulakan dengan penerbitan cetak, mereka kini terkenal dengan buku digital. Laman web ini mempunyai banyak koleksi e-book dalam kategori seperti, industri IT, komputer, teknologi, dan lain-lain. Anda boleh memuat turun buku dalam format PDF, bagaimanapun, untuk mendapatkan akses ke muat turun percuma yang anda perlukan untuk mendaftar dengan nama dan e-mel anda alamat.