Lihat sejarah Aplikasi Di Android Walaupun Seseorang membersihkannya

Cara Melihat Aplikasi Yang Baru Dibuka Di Android Walaupun Seseorang Mengosongkannya: - Telefon yang berbeza mempunyai tetapan yang berbeza untuk melihat aplikasi yang baru dibuka. Bagi sebilangan orang, hanya dengan menekan butang Utama dengan lama akan memberi anda senarai aplikasi yang baru dibuka. Untuk beberapa telefon lain, ia mungkin butang yang berbeza. Tetapi dengan sekali tekan, seseorang dapat menghapus keseluruhan sejarah aplikasi anda yang baru dibuka dengan mudah. Dalam kes seperti itu, sukar untuk mengetahui walaupun orang lain telah mengakses telefon anda semasa anda pergi. Dalam artikel ini, saya telah menerangkan kaedah mudah menggunakan yang anda dapat melihat aplikasi yang baru dibuka di telefon Android walaupun seseorang sengaja membersihkannya. Selami artikel tersebut untuk mengetahui cara menggodam helah mudah ini.

Baca juga:  Jejak Sejarah laman web walaupun Sejarah Penyemak Imbas dikosongkan

Catatan: Silap mata ini hanya berfungsi pada chipset Snapdragon . Beberapa peranti Mediatek juga menyokong muslihat ini. 

Anda dapat melihat aplikasi telefon anda yang baru dibuka dengan mengklik butang Laman Utama atau butang Tetapan atau butang lain mengikut jenis telefon anda. Sekiranya tidak ada aplikasi dalam senarai ini, entah bagaimana senarai itu dibersihkan. Tetapi jangan risau, mari kita menggali sedikit telefon untuk mendapatkannya semula.

LANGKAH 1 -  Lancarkan pad dail

LANGKAH 2 -  Taipkan * # * # 4636 # * # * . Ini akan membuka skrin ujian tersembunyi.

2 hari

LANGKAH 3 -  Di bawah skrin Uji , cari dan klik pada pilihan statistik Penggunaan .

3 penggunaan

LANGKAH 4 -  Ini akan menunjukkan senarai aplikasi kepada anda. Klik pada menu drop down yang berkaitan dengan pilihan Urutkan mengikut .

Senarai 4

LANGKAH 5 -  Pilih pilihan Waktu penggunaan sebagai pilihan menu drop-down.

5bahagian

LANGKAH 6 -  Itu sahaja. Sekarang anda dapat melihat semua aplikasi yang dibuka mengikut urutan menurun pada masa pembukaannya.

6final

Semoga anda seronok membaca artikel tersebut. Sekiranya anda mempunyai keraguan mengenai salah satu langkah, jangan ragu untuk memberikan komen, kami dengan senang hati akan membantu. Nantikan helah, petua dan peretasan yang lebih berguna.