17 Perisian Karaoke Percuma Terbaik Untuk PC Anda

Sekiranya anda seorang yang gemar menyanyi dan bermimpi menjadi inspirasi anda suatu hari nanti, karaoke adalah salah satu cara terbaik untuk memupuk semangat anda. Perisian Karaoke direka dengan cara yang anda tidak perlu mencari lirik secara berasingan dalam talian atau pada telefon pintar anda. Yang perlu anda lakukan ialah memuat turun perisian, memainkan nombor kegemaran anda, dan menyanyi bersama.

Baca Lagi: - 13 Perisian Terbaik untuk Membuat Muzik di PC Windows

Konsep Karaoke dilancarkan pada tahun 1970-an ketika ia hanyalah peralatan yang besar. Tetapi, secara beransur-ansur ia mulai menjadi biasa di bar dan pub sebagai sumber hiburan utama. Sejak itu, ia mengalami metamorfosis yang besar dan hari ini yang anda perlukan hanyalah komputer riba atau telefon pintar untuk menjalankan karaoke sebagai aplikasi atau perisian. Jadi, bagi semua yang mencari perisian karaoke terbaik dalam talian, berikut adalah senarai yang akan memberi anda maklumat.

PC DJ Karaoki

Pc Dj Karaoki Min

Sekiranya anda mencari perisian Karaoke terunggul yang dapat meraikan pesta di rumah anda, maka PC DJ Karaoki adalah pilihan yang tepat untuk anda. Ini membantu anda menambah lagu karaoke, mengedit pilihan bermain, dan mengatur malam karaoke secara berturut-turut.

Walaupun terdapat banyak ciri biasa seperti sejarah, paparan layar, putaran penyanyi, atau kawalan kunci, anda juga mempunyai akses ke ciri lanjutan seperti mengkonfigurasi pilihan warna, pemuatan seret dan lepas, integrasi awan, layar kunci, dan sebagainya.

Ini adalah perisian sederhana dengan ciri intuitif yang mudah digunakan. Anda juga boleh menggunakan monitor kedua untuk melihat lirik sambil menggunakan monitor utama untuk terus mengedit senarai main.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Versi percuma tersedia; Peningkatan boleh didapati pada harga $ 99

Dapatkannya Di Sini: //www.pcdj.com/karaoke-software/

Pemain KaraFun

Karafunplayer Min

Direka khas untuk PC Windows, KaraFun Player adalah salah satu perisian yang paling mesra pengguna dalam kategori yang menjadikannya begitu popular. Yang terbaik, percuma! Walaupun menawarkan koleksi hebat dari 28000 lagu yang disimpan di penyimpanan awan, ia juga menawarkan antara muka yang sangat intuitif. Koleksi besar termasuk karaoke kualiti studio, pilihan untuk menyimpan ke senarai kegemaran, sejarah lagu yang sudah dimainkan, dan sebagainya.

Apa lagi? Ia juga dilengkapi dengan pilihan untuk menyegerakkan di luar talian sehingga anda dapat menikmati walaupun tanpa sambungan internet. Yang paling kami gemari ialah skrin paparan dwi bersama dengan kekunci yang dapat disesuaikan yang membantu anda mengalihkan skrin ke monitor luaran. Bonus - anda boleh menyimpan lagu dalam pelbagai format misalnya, CD + G, MID, MPEG, atau KAR.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Versi percuma tersedia; Naik taraf berharga $ 9.99

Dapatkannya Di Sini: //www.karafun.com/karaokeplayer/

Kanto Karaoke

Kanto Karaoke

Kanto Karaoke diketahui menyokong hampir semua format video dan multimedia yang ada pada masa sekarang termasuk semua format utama seperti KAR, MP3 dan banyak lagi. Direka khas untuk Windows PC, ini adalah salah satu perisian karaoke terbaik di sekitar. Bahagian terbaik adalah, ia dilengkapi dengan pelbagai ciri. Selain itu, ia juga membolehkan anda merakam suara semasa anda menyanyi, malah membolehkan anda merakam persembahan anda sendiri.

Perisian ini juga menawarkan tetapan mikrofon dengan input / output audio berkualiti tinggi yang mengubah sistem anda menjadi susunan karaoke profesional. Selain itu, anda juga dapat melihat lirik lagu kegemaran anda dalam mod skrin penuh, atau menukarnya ke mod persembahan langsung dengan skor tanpa henti untuk pengalaman muzik yang lengkap.

Di antara beberapa ciri hebatnya ialah pilihan untuk membuat senarai main tanpa had, tetapan audio yang membantu anda mengubah nada dan tempo lagu, pemutaran berkualiti tinggi, dan kesan pudar. Apa lagi? Anda juga boleh membuat senarai penyanyi untuk mereka yang berbaris untuk menyanyi, mengaktifkan skor latar belakang, dan juga kesan bertepuk tangan atau mengejek yang menawarkan persembahan langsung seperti merasa seperti nyata.

Keperluan Sistem: Windows dan Mac

Harga: Versi percuma tersedia; Peningkatan bermula pada $ 45

Dapatkannya Di Sini: //www.kantokaraoke.com/

Satu Karaoke

Minimum Kedai Microsoft Karaoke One

Direka khas untuk PC Windows, One Karaoke mudah digunakan. Ia boleh menjalankan hampir semua format fail dengan ciri seperti sokongan untuk format fail utama misalnya, AVI, WMA, MP3, WMV, dan banyak lagi.

Apa yang menariknya, ia juga boleh digunakan dengan perkakasan berwayar atau tanpa wayar misalnya, tetikus dan papan kekunci sehingga dapat berfungsi dengan dua cara. Setelah dimuat turun dari kedai Microsoft, anda boleh mengakses lagu dan lirik dari koleksinya, muzik MP3, pilihan untuk berkongsi video anda dengan lirik karaoke yang disertakan dengan aplikasi, dan banyak lagi. Semua ini dapat dilakukan kerana rangkaian sosial karaoke dengan lirik lagu.

Yang paling kami sukai ialah audio MP3 berkualiti tinggi yang dilengkapi dengan trek dan lirik yang disokong. Ini juga membolehkan anda membuat video prestasi anda untuk membina basis pengikut, atau hanya menonton video yang dibuat oleh orang lain.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Percuma

Dapatkannya di Sini: //www.microsoft.com/en-us/p/karaoke-one/9nblggh529wb?activetab=pivot%3Aoverviewtab

Siglos Karaoke Profesional

Siglos

Dikuasakan oleh Power Karaoke, laman web ini menawarkan pelbagai perisian karaoke. Ini adalah sistem karaoke profesional yang direka khas untuk Windows. Mudah dikendalikan, dilengkapi dengan paparan dua skrin, dan pencarian lagu yang cepat membantu anda tidak menunggu lama.

Siglos menawarkan pelbagai ciri yang merangkumi imbasan PC untuk lagu karaoke, pilihan untuk membuat senarai main anda sendiri, pilihan untuk menukar tempo, dan sebagainya. Lebih-lebih lagi, ia menyokong format utama seperti, MIDI, MP3G, BIN, dll, dan juga format video yang berbeza. Menampilkan putaran penyanyi, kawalan nada dan tempo, panel pratonton, sejarah dan lirik kelihatan cantik di paparan. Perisian ini terbaik untuk kegunaan kelab atau komersial.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: $ 100

Dapatkannya di sini: //www.powerkaraoke.com/src/prod_siglos-karaoke-professional.php

iStar

Direka untuk Mac, iStar sangat sesuai untuk mereka yang mencari malam yang menyeronokkan. Telah diketahui untuk menukar hampir semua jenis fail dan menjalankannya untuk anda. Anda bukan sahaja dapat mengimport muzik ke pemain dan membuat senarai main berdasarkan pilihan anda, tetapi anda juga dapat mengklasifikasikan kompilasi anda.

Bonus - ia menyokong pelbagai jenis fail multimedia yang membolehkan anda mengimport dari pelbagai sumber tanpa batasan. Kami sangat menyukai antara muka yang mudah digunakan yang membolehkan operasi lancar dengan beberapa ciri cantik untuk karaoke.

Keperluan Sistem: Mac sahaja

Harga: Percubaan percuma disediakan; Naik taraf tersedia dengan harga $ 50

Dapatkannya Di Sini: //istar-karaoke.en.softonic.com/mac

Hanya Karaoke 2

Just Karaoke 2 adalah perisian karaoke digital yang sangat mudah dan dilengkapi dengan antara muka yang mudah digunakan di mana anda dapat menikmati pengalaman menyanyi yang terbaik. Ini menawarkan anda untuk menyusun lagu-lagu kegemaran anda dalam senarai main, memungkinkan anda melihat sejarah penyanyi, memungkinkan putaran lagu secara automatik, dan sebagainya bersama dengan ciri-ciri hebat lainnya.

Lebih-lebih lagi, ia dilengkapi dengan paparan dua skrin, pengumuman penyanyi, pengurus lagu, pilihan carian lagu cepat, kesan bunyi, dan banyak lagi. Bonus - senarai lebih daripada 7000 lagu untuk dipilih.

Keperluan Sistem: Windows dan Mac

Harga: Laluan percuma tersedia; Peningkatan boleh didapati pada harga $ 49.95

Dapatkannya di Sini: //justkaraoke.soft32.com/

Pemalam CDG untuk Winamp

CDG direka untuk pengguna Windows dan merupakan pemalam Winamp. Dengan aplikasi ini anda dapat memainkan lagu dari PC anda dalam format karaoke. Memandangkan Winamp adalah pemain muzik yang popular dan menggunakan pemalam ini, anda dapat menikmati pengalaman karaoke tanpa perisian tambahan yang akan dipasang, ini berfungsi dengan baik untuk pencinta karaoke.

Bahagian yang terbaik adalah, ia adalah percuma! Ia mungkin versi yang lebih lama, tetapi mungkin bagus untuk sesetengah pengguna.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Percuma

Dapatkannya di Sini: //winampheritage.com/plugin/cdg-plug-in/100775

Aria

Aria menawarkan pengalaman karaoke sebenar kepada pengguna tegar. Anda boleh mengharapkan pengalaman karaoke yang paling nyata pada peranti Mac anda. Ia dilengkapi dengan antara muka yang sangat mudah digunakan yang sama untuk PC Windows. Anda boleh memainkan lagu kegemaran anda pada bila-bila masa dan bahkan membuat senarai main untuk dimainkan kemudian.

Yang menarik ialah, anda boleh memilih dari pelbagai mod permainan Aria untuk pengalaman yang lebih baik.

Keperluan Sistem: Windows dan Mac

Harga: Percuma untuk Windows;

14 hari percubaan percuma tersedia untuk Mac; naik taraf berharga $ 29.95

Dapatkannya di sini:

Untuk Mac - //download.cnet.com/ARIA/3000-18503_4-75185960.html

Untuk Windows - //download.cnet.com/ARIA-Karaoke-PRO/3000-18503_4-75446083.html

Walaoke

Walaoke tersedia untuk dimuat turun untuk Windows PC dan tidak memerlukan sedikit pun. Antara ciri-cirinya termasuk main satu klik untuk lagu, sokongan untuk format fail utama, paparan lirik, pilihan untuk menyimpan nombor dan saluran, pilihan untuk memainkan DVD atau VCD, dan sebagainya.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Percuma

Dapatkannya di sini: //www.walaoke.com/

Pemain Karaoke Lanjutan

Mereka yang menyimpan muzik mereka dalam pelbagai format dan merasa sukar untuk mencari lagu kegemaran anda, Advanced Karaoke Player adalah jawapan anda. Perisian ini membolehkan anda menyimpan semua nombor kegemaran anda dalam satu platform menjadikannya lebih mudah untuk mencari trek anda pada satu masa nanti.

Aplikasi ini membolehkan anda mendapat pengalaman menyanyi yang hebat kapan pun anda mahu. Bahagian yang terbaik adalah, ia menguruskan semua jenis format fail media utama supaya anda hanya dapat bersantai dan bersenang-senang dengan trek.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Percubaan percuma disediakan; Peningkatan boleh didapati pada harga $ 39.95

Dapatkannya Di Sini: //www.soft-music.net/

QMIDI V2.0

QMIDI V2.0 adalah perisian karaoke yang sempurna untuk pengguna Mac kerana ia memainkan pelbagai jenis fail. Selain keseronokan dengan karaoke, ia juga membolehkan anda mengedit teks dan rentetan lagu yang telah anda tambahkan di dalamnya. Apa lagi? Ini juga membolehkan anda menyegerakkan kompilasi lagu kegemaran anda sementara anda dapat memainkannya dalam corak yang berurutan.

Bonus - ia dilengkapi dengan pengadun suara dan pilihan untuk memformat lirik anda.

Keperluan Sistem: Mac sahaja

Harga: EUR 14.99

Dapatkannya di sini: //www.hitsquad.com/smm/programs/QMidi/

OkeOke

Dibangunkan untuk versi Windows, OkeOke.net adalah perisian sumber terbuka yang juga tersedia secara percuma. Antara ciri utamanya ialah penyimpanan data dalam pemacu tempatan, pencarian lagu, carian kata kunci, akses kawalan jauh untuk pilihan lagu, dan sokongan format fail utama.

Selain itu, anda juga dapat menyimpan lagu di cakera keras luaran anda dan juga merakam lagu anda sendiri. Bonus - anda juga boleh membaginya di pelbagai platform media sosial dalam talian.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Percuma

Dapatkannya Di Sini: //www.okeoke.net/en/

Pemain Karaoke

Semudah namanya terdengar, ia juga merupakan perisian mudah untuk PC Windows anda yang akan berubah menjadi sistem karaoke dalam masa yang singkat. Walaupun antara muka tidak begitu menarik, tetapi ia sangat halus untuk digunakan dan aplikasinya sememangnya menyeronokkan. Walaupun kami tidak menyukai reka bentuknya dan lebih jelas, namun, setelah anda log masuk, ia akan menyeronokkan dengan muzik.

Ia membolehkan anda mengawal karaoke hanya dengan beberapa kekunci. Berdasarkan sumber dari mana trek dimuat turun, suaranya cukup jelas dan menawarkan pengalaman yang baik semasa anda menyanyi.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Percuma

Dapatkannya Di Sini: //download.cnet.com/Karaoke-Player/3000-18503_4-10916050.html

KJams

Mereka yang mencari perisian karaoke untuk mesin Mac mereka, KJams membuat pilihan yang baik. Apa yang menariknya, ia menyerupai iTunes. Dengan bantuan perisiannya, anda boleh memuat turun lagu kegemaran anda dan menyanyi dalam format karaoke.

Selain itu, ia juga membolehkan anda menghantar lagu ke peranti iOS anda yang lain seperti iPhone atau iPod di mana ia boleh dimainkan dalam format apa pun.

Keperluan Sistem: Mac sahaja

Harga: $ 70

Dapatkannya Di Sini: //en.softonic.com/s/kjams:mac?redirectedFrom=app

Karaoke 5

Karaoke 5 direka untuk Windows dan sangat sesuai untuk pengguna maju dan pertama kali. Antara ciri-cirinya ialah sokongan untuk format audio dan video utama, pilihan untuk siaran untuk rancangan dan persembahan langsung, paparan dua skrin, dan kawalan campuran.

Keperluan Sistem: Windows sahaja

Harga: Versi percuma tersedia; peningkatan bermula pada $ 33

Dapatkannya Di Sini: //www.karaoke5.com/

TunePrompter

TunePrompter untuk Mac membawa anda selangkah lebih maju dengan membolehkan anda membuat lagu karaoke ow dari lagu kegemaran anda. Ia dilengkapi dengan antara muka yang mudah digunakan yang membolehkan anda membuat dan memuat naik semua video karaoke ke iPhone, iPod, dan Apple TV anda, atau membakarnya ke dalam CD dengan mudah.

Bonus - salah satu ciri menariknya ialah mencari lirik secara automatik yang menjimatkan banyak ikatan anda.

Keperluan Sistem: Windows dan Mac

Harga: Percuma

Dapatkannya di sini: //tuneprompter.en.softonic.com/

Sama ada anda menggunakan sistem Mac atau Windows, anda mempunyai banyak pilihan untuk pengalaman karaoke anda. Jadi, muat turun dari senarai di atas dan nyanyikan hati anda.