Cara Membuka Kunci Aplikasi untuk melihat Aplikasi Berkunci Akses Di Android

Cara memecahkan Kunci Aplikasi Untuk Mengakses Aplikasi Berkunci Di Android dan Petua Mencegah Peretasan: - Katakan anda mempunyai telefon rakan anda dan anda ingin meneroka sedikit. Tetapi hanya kunci skrin yang tidak dikunci dan kebanyakan aplikasi termasuk Galeri dikunci menggunakan beberapa perisian penguncian aplikasi seperti App Lock . Anda pasti akan mencari cara untuk meretas App Lock , bukan? Atau katakan anda mengunci semua aplikasi yang diperlukan dengan aplikasi penguncian aplikasi dan anda lupa corak atau kata laluan. Jangan bimbang, kami mendapat peretasan sempurna di sini untuk anda. Tetapi tunggu, bagaimana jika peretasan itu berlaku? Bagaimana jika orang lain meretas andatelefon? Anda juga boleh melindungi telefon anda dari peretasan ini. Tunggu apa lagi? Mari kita mulakan, adakah kita?

Satu Kaedah yang boleh anda cuba dengan serta-merta adalah dengan hanya Uninstall applock dari telefon. Setelah anda selesai dengan kerja-kerja pengintipan di telefonnya, pasang semula aplikasi applock sekali lagi. Sekiranya tidak berjaya, baca terus untuk kaedah seterusnya.

Cara Menghentikan Kunci Aplikasi Untuk Mengakses Aplikasi Berkunci Di Android

LANGKAH 1

  • Cuba lancarkan mana-mana aplikasinya. Sekiranya dikunci menggunakan aplikasi penguncian aplikasi, ia akan meminta corak atau kata laluan. Sebagai contoh, saya telah mencuba melancarkan Skype . Ini boleh menjadi aplikasi seperti Galeri , Play Store dll. Mari kita berniaga. Ikuti langkah di bawah untuk meretas aplikasi yang dikunci.

1skypeKunci

LANGKAH 2

  • Lancarkan aplikasi Tetapan dengan mengklik ikonnya.

2set

LANGKAH 3

  • Tatal ke bawah dan cari entri yang bernama Aplikasi atau Aplikasi yang Dipasang . Klik untuk pergi ke langkah seterusnya.

3apps

LANGKAH 4

  • Dari senarai aplikasi, anda harus mencari perisian penguncian aplikasi yang sedang digunakan. Selalunya ia akan mempunyai nama seperti App Lock . Dalam kes saya, nama aplikasi adalah AppLock . Klik di atasnya untuk melihat tetapannya.

4appLock

LANGKAH 5

  • Apabila maklumat aplikasi dibuka, cari dan klik pada butang bernama Force Stop untuk mematikan aplikasi ini untuk sementara waktu.

5forceStop

LANGKAH 6

  • Apabila diminta pengesahan, klik pada butang Ok .

6pastikan

LANGKAH 7

  • Sekarang cuba buka kunci aplikasi yang sama yang sebelumnya dikunci. Ia akan dibuka! Berseronok!!

7skypeDipunci

Cara Melindungi Diri Anda Daripada Peretasan

Apa yang dapat dilakukan untuk mencegah orang lain meretas ke dalam telefon anda menggunakan tipuan yang sama? Bukankah melindungi telefon anda sendiri lebih penting daripada merosakkan orang lain? Baiklah, itulah sebabnya kami mempunyai langkah pencegahan yang dijelaskan di sini. Ikuti langkah di bawah untuk melindungi telefon anda daripada peretasan kunci aplikasi.

LANGKAH 1

  • Buka aplikasi penguncian aplikasi anda dan tambahkan aplikasi Tetapan ke daftar aplikasi terkunci.

8lockSettings

LANGKAH 2

  • Sekarang jika seseorang cuba membuka aplikasi Tetapan anda untuk menghentikan kunci Aplikasi anda secara paksa , mereka akan diminta memasukkan kata laluan dengan kunci Aplikasi untuk membuka aplikasi Tetapan . Dengan begitu, mereka tidak akan boleh menjejaskan keselamatan telefon anda.

9 terkunci

Lindungi telefon anda terlebih dahulu sebelum cuba meretas telefon lain. Semoga artikel ini berguna. Kembali untuk mendapatkan lebih banyak helah, petua dan peretasan.