20 Perisian Menaip Percuma Terbaik

Sekiranya anda bercadang untuk belajar menaip dengan bantuan tutor menaip, kami baru saja mengumpulkan senarai perisian tutor menaip percuma 20 teratas yang merupakan salah satu yang terbaik di luar sana. Ini adalah program Menaip terbaik di PC anda tanpa mengeluarkan wang dan belajar menaip dengan pantas.

1. KeyBlaze

menaip-perisian-min

Muat turun KeyBlaze

Ini adalah perisian menaip percuma yang membolehkan penggunanya belajar menaip dengan mudah dan pantas. Ini memberikan proses pembelajaran yang terlibat untuk menaip melalui GUI yang keren dan juga membantu pengguna berkenalan dengan kelajuan menaip yang baik dalam jangka waktu yang singkat. Perisian ini sangat berguna dalam menunjukkan pengetikan untuk pemula juga. Ia boleh digunakan oleh sekolah dan institusi untuk menyampaikan pengetahuan menaip dengan mudah dan tanpa kos.

2. Tutor Menaip Sentuhan Klavaro

Klavaro

Muat turun Klavaro

Ini adalah salah satu perisian menaip percuma terbaik yang membantu memperoleh kemahiran dalam jenis sentuhan. Pengguna menjadi mahir dengan kemahiran yang diperlukan untuk menaip, kerana struktur yang kukuh tentu saja disediakan oleh perisian dan juga istilah yang berbeza terlalu disediakan untuk pembelajaran yang sama dan juga untuk meningkatkan kadar menaip. Untuk membina kerjaya yang berjaya, seseorang mesti mempunyai kemahiran yang tepat untuk menaip, yang tidak dapat dielakkan. Pada masa kini, di setiap bidang pekerjaan, keperluan untuk menaip adalah suatu keharusan dan dengan itu pengetahuan untuk menaip adalah penting. Inilah yang dibantu oleh keseluruhan perisian ini kepada penggunanya.

3. Pelatih Menaip

menaip-pelatih-perisian

Muat turun Pelatih Menaip

Typing Trainer adalah alat menaip percuma untuk belajar dan menguasai teknik menaip. Tanpa pengetahuan menaip anda akan menghadapi banyak kesukaran dalam pekerjaan harian anda. Oleh itu, anda boleh mempelajari seni menaip dengan bantuan perisian percuma ini. Apabila anda mula-mula memulakan aplikasi ini, ia akan memberi anda kursus singkat dalam menaip yang kurang dari satu jam. Selepas itu ia menganalisis kelajuan menaip anda dan memberi anda cadangan dan juga menawarkan pelbagai pelajaran untuk belajar dan berlatih menaip. Perisian khusus ini adalah jenis perisian menaip percuma yang membantu dalam memahami dan memperoleh kemahiran untuk menaip dengan mudah. Pada masa ini, seseorang akan menghadapi banyak masalah jika dia tidak dikenali dari kemahiran tertentu. Perisian percuma ini akan berfungsi dan membantu anda mempelajari setiap teknik yang diperlukan untuk menaip dengan pantas dan tepat.Sebaik sahaja perisian tertentu mula berfungsi, kursus kemalangan mengenai menaip disediakan untuk pengguna, yang berlangsung kurang dari satu jam. Kursus ini sebenarnya menilai kadar menaip anda dan bahkan memberikan banyak nasihat dan juga program yang berbeza yang membolehkan anda mempelajari lebih lanjut dan proses menaip yang tepat.

4. Tutor Menaip Cepat

tutor menaip pantas

Muat turun Tutor Penaip Cepat

Tutor menaip cepat adalah perisian menaip percuma berdasarkan pembelajaran kemahiran menaip. Pelbagai sesi dan permainan disediakan yang meningkatkan kemampuan menaip dan juga kelajuannya meningkat dengan tepat. Ciri yang mudah digunakan membolehkan kanak-kanak belajar dari perisian ini. Pelbagai papan kekunci simulasi, yang dihasilkan oleh perisian, juga disediakan dalam aplikasi ini. Malah terdapat dalam banyak bahasa seperti Sepanyol, Rusia, Jerman, Perancis, Belanda, Inggeris, dll.

5. Max Jenis Pro

MaxType-PRO

Ini adalah aplikasi Mengetik perisian percuma yang meningkatkan teknik menaip pengguna dengan antara muka menaip pelbagai fungsi. Bahkan laju menaip atau kelajuan dan ketepatannya ditingkatkan dengan menggunakan perisian ini. Tahap menaip meningkat dari pemula ke lanjutan, pada penggunaan perisian sederhana ini, dalam jangka waktu yang singkat. Dua ciri terpenting dari perisian ini adalah laporan mingguan dan sesi praktikal disertakan.

6. Taip Lebih Pantas

taip-lebih cepat

Muat turun Jenis Lebih Cepat

Perisian menaip percuma ini percuma untuk penggunaan dan membolehkan orang itu menyesuaikan teknik menaip dan juga membolehkannya berlatih. Menaip menjadi penting bagi seseorang yang pekerjaannya berpusat di sekitar menaip di komputer, di mana kemahiran ini sangat diperlukan. Perisian ini akan membantu dalam mempelajari ketik sentuhan dan kemahiran lain yang berkaitan. Apabila seseorang dapat menaip hanya dengan sentuhan tangannya dan tidak melihat papan kekunci, dikenali sebagai 'sentuhan menaip'. Ia bukan perisian yang sangat sukar difahami, tetapi perisian yang remeh.

7. Penyihir Penaipan Bruce yang Tidak Biasa

ahli sihir menaip bruce yang tidak biasa

Muat turun Bruce Unusual Typing Wizard

Ini adalah satu lagi perisian menaip percuma yang membantu dalam mempelajari seni menaip dari peringkat asas. Terutama dibina untuk pengguna tahap pemula atau pemula, tetapi juga menyediakan tahap untuk pelajar lanjutan. Perisian ini bahkan mempunyai permainan yang termasuk dalam kuliahnya yang memungkinkan pengguna berlatih menaip kata dan huruf dan juga menyokong banyak pengguna dalam satu masa. Dalam perisian Bruce's Unusual Typing Wizard, pengguna mempunyai hak istimewa untuk membina pelajarannya sendiri untuk menaip dan untuk alasan latihan.

8. Tutor Menaip Stamina

Tutor menaip StaminaMuat turun Tutor Menaip Stamina

Perisian menaip khusus ini membantu memperoleh kemahiran menaip dan mempraktikkannya. Kelajuan menaip pengguna dan ketepatannya ditingkatkan dengan amalan yang betul pada perisian ini. Banyak pilihan disediakan oleh perisian yang membantu orang itu memilih dari papan kekunci maya. Bukan hanya ini, tetapi perisian juga disajikan dalam banyak bahasa. Perisian ini menampilkan gambaran grafik dengan cara yang mesra pengguna untuk peningkatan harian pengguna.

9. Tutor Mengetik Huruf Huruf

surat-mengejar-menaip-tutor

Muat turun Surat Mengejar

Juga dikenali sebagai Learn The Keyboard, ia adalah perisian menaip percuma yang membolehkan pengguna belajar menaip, tanpa kos. Perisian ini memberikan pengetahuan tentang semua watak dan kunci angka. Perisian ini menerangkan kaedah mudah untuk menghafal dan membantu dalam mempelajari keseluruhan papan kekunci. Ia dapat digunakan oleh sekolah dan institusi untuk memberi pendidikan kepada pelajar dan kanak-kanak mengenai kemahiran menaip, yang sangat penting dalam jangka masa panjang.

10. TIPP 10 Perisian Menaip

Menaip TIPP10

Muat turun Petua 10

Ini adalah kursus percuma yang menawarkan perisian menaip yang membantu seseorang memperoleh kemahiran menaip. Ia mempunyai banyak sesi atau pelajaran yang berkaitan dengan menaip yang mengajar pengguna cara menaip. Seseorang bahkan dapat membentuk pelajaran latihannya sendiri untuk tujuan latihan diri. Perkembangan kemahiran dan peningkatan ditampilkan setiap hari di skrin. Perisian sepele yang sangat berguna dan mudah digunakan untuk setiap pengguna.

11. Tutor Menaip Bodie

Muat turun Tutor Menaip Bodie

Ini adalah perisian menaip yang percuma dan mudah digunakan yang membolehkan pengguna mempelajari kemahiran menaip dalam beberapa minggu sahaja. Dengan penggunaan perisian khusus ini dengan betul dan melakukan latihan harian dengan alat ini, anda dapat memperoleh peningkatan yang baik dalam kadar menaip dan bahkan ketepatan dalam menaip akan ditingkatkan. Perisian ini membantu mempelajari teknik-teknik mengenai jenis sentuhan, jenis menaip di mana orang itu menaip tanpa memerhatikan papan kekunci.

12. Perisian Jenis Menaip sahaja

taip sahaja menaip

Muat turun Hanya Jenis

Just Type adalah jenis perisian menaip percuma yang membantu menjadikan pengguna cekap dalam menaip dengan betul dan meningkatkan kepantasannya. Satu bentuk perisian yang sepele, ia mengajarkan proses jenis sentuhan kepada penggunanya. 'Jenis sentuhan' adalah teknik menaip, di mana orang yang sedang menaip, hampir tidak melihat papan kekunci dan jenis tanpa melihat kunci. Sangat bermanfaat bagi anak-anak untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menaip jenis ini dan mempraktikkannya juga. Aplikasi tertentu juga mempunyai bentuk reka bentuk papan kekunci yang canggih di dalamnya.

13. Tutor Menaip Kiran

tutor menaip kirans

Muat turun Tutor Menaip Kiran

Kiran's Typing Tutor adalah perisian menaip yang percuma dan mudah digunakan, yang membantu pengguna dalam memahami dan memperoleh proses untuk menaip dengan betul. Perisian ini meningkatkan kadar menaip dan juga meningkatkan ketepatannya mengenai hal ini, mengenai penggunaan dan amalan harian. Banyak jenis ujian dan ujian dan permainan yang disediakan berkaitan dengan menaip, yang membantu meningkatkan kemampuan pengguna untuk menaip dan meningkatkan tahapnya. Orang itu dapat melihat peningkatannya setiap hari di skrin dengan bantuan perisian ini.

14. Tutor Menaip Sejuk

Tutor menaip sejuk

Muat turun Tutor Menaip Keren

Ini adalah perisian menaip percuma yang membantu penggunanya belajar menaip dan membantu menjadikan pengguna cekap dalam seni menaip dan meningkatkan kelajuan menaipnya. Pelbagai jenis pelajaran disediakan oleh perisian untuk pembelajaran dan amalan harian yang mudah. Ini membantu dalam meningkatkan kadar menaip dan juga mengajar kebenaran kata-kata yang ditaip. Walaupun merupakan perisian sepele, ia membantu dalam memberikan kemahiran kepada penggunanya menaip sentuh, iaitu - menaip tanpa melihat papan kekunci.

15. Tutor Penaip Mata Analitik

Perisian Penaip Mata Analitik

Ini adalah perisian menaip yang mudah digunakan yang memberikan pembelajaran yang mudah dan memperoleh kemahiran yang diperlukan dalam menaip. Pada masa kini, di setiap bidang kehidupan kita, tugas menaip sangat penting. Perisian khusus ini meningkatkan teknik menaip dengan memberikan pengetahuan penting dalam menaip. Berbagai jenis permainan dan peperiksaan ditetapkan oleh perisian ini yang membolehkan latihan yang betul dan teratur. Ia juga mengesan dan memantau perkembangan kemampuan Menaip pengguna dari hari ke hari.

16. Jenis Tutor

Perisian menaip TutorType

Muat turun Jenis Tutor

Ini adalah satu lagi contoh perisian menaip percuma terbaik yang mengajar kemahiran dan teknik menaip kepada pelajarnya. Keakraban dengan menaip sangat penting dalam dunia masa kini, kerana ia diperlukan untuk setiap jenis pekerjaan di pejabat. Asas menaip, kadar kelajuan seseorang menaip dan ketepatannya di dalamnya diperiksa oleh perisian ini. Perisian Tutor Type Typing Tutor membantu dalam memperoleh pengetahuan mengenai 'touch typing'. Sebenarnya jenis menaip yang melibatkan kemahiran menaip, tanpa mengawasi papan kekunci.

17. Jurutaip GNU

jurutaip gnu

Muat turun Jurutaip GNU

Perisian menaip sumber bebas dan terbuka ini juga disebut sebagai gtypist. Kemahiran Menaip Cepat diperoleh dalam jangka masa yang singkat dengan penggunaan perisian ini dengan betul dan kemajuan selanjutnya dapat dicapai pada praktik harian alat menaip di PC anda. Perisian ini telah dikeluarkan di bawah GNU General Public License dan ini juga merupakan program yang sah dari projek GNU. Perisian ini mempunyai banyak tutorial menaip dalam banyak bahasa, termasuk, Czech, Inggeris (papan kekunci Qwerty, Dvorak dan Colemak), Rusia dan Sepanyol, dan bahkan mempunyai latihan mudah dalam bahasa Jerman, Perancis dan Norway.

18.Rataip Dalam Talian

rata ditaip

Gunakan RataType Dalam Talian

Ratatype adalah tutor Mengetik dalam talian tanpa perlu memasangnya di PC anda. Ia mempunyai antara muka yang hebat dan anda dapat memantau kemajuan anda dalam talian dan bersaing dengan pelajar lain dalam talian. Dengan cara ini, anda akan mendapat peluang untuk belajar di belakang pintu tertutup hanya untuk melihat seberapa pantas anda belajar menaip.

19. Tutor Menaip KTouch

tutor menaip ktouch

Muat turun Ktouch

KTouch adalah perisian tutor menaip sumber terbuka untuk linux sahaja. Ini benar-benar percuma dan populariti program ini sehingga orang selalu meminta versi windowsnya, tetapi sayangnya, ia hanya mempunyai versi linux sahaja. Semuanya perisian menaip yang ringan dan ringan untuk belajar menaip di linux os.

2o. Tutor Menaip Tux Untuk Kanak-kanak

perisian menaip tux

Muat turun Menaip Tux

Tutor menaip Tux direka khas untuk kanak-kanak. Dengan perisian sumber terbuka ini, anak-anak dapat belajar mengetik kunci melalui permainan yang menarik. Ia berfungsi pada versi windows yang baru walaupun tidak ditulis di laman webnya.