10 laman muat turun Muzik Percuma Undang-undang & Hak Cipta Teratas

10 Laman Muat turun Muzik & Mp3 undang-undang bebas hak cipta terbaik untuk memuat turun Muzik percuma-: Muzik digemari ramai kerana ia bukan sahaja menghiburkan tetapi juga menyegarkan minda. Terdapat banyak pilihan untuk orang mendengar muzik. Tetapi kebanyakan orang mahukan cara hiburan yang menjimatkan. Dan laman web yang mempunyai banyak koleksi lagu dan muzik artis terkenal dan pendatang baru juga menawarkan muzik dalam talian percuma. Terdapat juga pilihan untuk memuat turun lagu secara percuma dan mendengarkan lagu di luar talian. Juga, ada pilihan untuk membeli hak lagu dari laman web ini. Laman-laman muzik ini juga terbukti menjadi platform bagi bakat-bakat baru untuk membuat kelab peminat dan membuat kreasi mereka diakui. Kekuatan kelab peminat yang menentukan populariti artis dan juga membantu mereka membina karier. Di sini kita telah menyebutkan bahawa beberapa laman web popular mempunyai koleksi lagu-lagu percuma yang terkenal dan juga artis baru.Anda hanya boleh memuat turun lagu dan menikmati muzik pilihan.

Catatan: -  Ada saluran youtube yang juga mempunyai suara latar belakang hak cipta. Juga Untuk klip suara percuma dari pelbagai bunyi, cubalah muat turunfreesound.com

Lihat juga: - Cara mencari Google secara langsung untuk lagu mp3

1. SoundCloud

bunyi suara-min

Tersedia di Android, iOS dan peranti berasaskan Windows serta aplikasinya percuma dengan koleksi lagu / album yang besar. Untuk peranti berasaskan Windows termasuk telefon bimbit, terdapat sejumlah besar laman web SoundCloud pihak ketiga yang tersedia. Anda boleh memuat turun lagu atau mendengarnya secara dalam talian di laman web ini. Tidak ada had untuk mendengar lagu dalam talian. Bukan hanya ini, beberapa penyanyi yang sangat terkenal juga telah memuat naik lagu mereka ke SoundCloud, yang boleh anda muat turun. Walau bagaimanapun, lagu-lagu dari semua penyanyi dalam koleksi tidak tersedia untuk muat turun percuma. Anda boleh memuat turun lagu-lagu penyanyi tersebut hanya jika pengunggah membolehkan anda melakukannya dengan memaparkan butang muat turun dengan lagu tersebut. Oleh itu, nikmati lagu pilihan anda di luar talian dengan klik pada butang muat turun.SoundCloud adalah laman web kegemaran untuk beberapa selebriti dunia muzik ketika mereka memuat naik ciptaan mereka di sini, yang tersedia secara percuma untuk peminat muzik.

2. Jamendo

jamendo-min

Album yang berjumlah lebih dari 4,60,000 lagu yang terdapat di laman web ini merangkumi ciptaan beberapa pendatang baru yang menjanjikan yang telah menjadikan Jamendo sebagai platform untuk mencari kelab peminat yang mengagumi bakat mereka. Di laman web ini, anda boleh memilih pendatang baru yang menjanjikan dengan mendengarkan lagu-lagu mereka. Bukan hanya pendatang baru tetapi banyak artis terkenal juga memuat naik lagu mereka di laman web ini. Sangat mudah untuk memuat turun lagu pilihan dari laman web ini dan tidak ada batasan untuk ini. Di salah satu album muzik terbesar di seluruh dunia yang tersedia pada peranti berasaskan Android dan iOS selain itu, juga sebagai laman web untuk Windows di komputer dan tab, anda boleh menemui lagu dalam enam bahasa termasuk Bahasa Inggeris, Itali, Jerman, Poland , Perancis dan Sepanyol.

3. QTRAX

qtrax-min

Pada masa ini, aplikasi untuk laman web ini tersedia pada peranti berasaskan Windows tetapi laman web untuk Android dan iOS juga akan tersedia tidak lama lagi. Dengan slogan Free Now and Free Forever, QTRAX menawarkan lagu-lagu artis pilihan anda tanpa had untuk dimuat turun secara percuma. Di sini anda tidak perlu melanggan untuk mendengar lagu pilihan. Tanpa melanggan anda dapat menikmati lagu-lagu artis pilihan anda. Anda hanya perlu memuat turun lagu dan mendengarnya di luar talian. Tanpa had muat turun, radio dan streaming album anda sentiasa penuh dengan lagu kegemaran anda.

4. NoiseTrade

noisetrade-muzik-min-min

NoiseTrade adalah rangkaian sosial untuk peminat muzik di mana terdapat ribuan lagu hebat dari artis terkenal. Ia menawarkan pilihan muat naik ciptaan mereka secara percuma kepada para artis. Dan, peminat boleh memuat turun lagu pilihan mereka secara percuma dengan hanya membuka akaun peminat percuma. NoiseTrade adalah platform di mana para seniman tetap berhubung dengan peminat mereka dengan lagu-lagu mereka. Kesalinghubungan ini membolehkan para artis mempunyai kelab peminat yang hebat. Bukan hanya artis terkenal tetapi pendatang baru juga memanfaatkan kelebihan memiliki kelab peminat yang hebat dan membuat kreasi mereka diakui. Biasanya, para peminat dapat menikmati lagu-lagu pilihan mereka secara percuma tetapi jika mereka menginginkan lagu tertentu, ada pilihan untuk memilikinya berdasarkan pembayaran nominal juga. telah terbukti menjadi jambatan antara artis dan peminat mereka.

5. Amazon MP3

amazon-mp3

Terkenal sebagai peruncitan dalam talian terkemuka dari pelbagai produk, Amazon kini menghadirkan produk digital seperti permainan dan lagu juga. Anda boleh membeli lagu MP3 pilihan dengan pembayaran dari laman web Amazon percuma yang tersedia di rangkaian Android dan iOS. Pada masa yang sama, jika anda tidak mahu membayar, ada lagu yang boleh anda muat turun secara percuma dari laman web Amazon MP3 atau laman web mudah alih. Ini adalah salah satu kedai muzik percuma yang sah di internet kerana lebih dari 47000 lagu boleh dimuat turun secara percuma di sini. Walaupun anda tidak akan menemui semua lagu baru tetapi gabungan banyak lagu baru dan lagu yang paling disukai di antara lagu lama boleh didapati di sini untuk muat turun percuma. Apa yang harus anda lakukan hanyalah mencari lagu kegemaran anda.Amazon telah membahagikan kategori lagu bergantung pada jenisnya yang merangkumi Klasik, Folk, Muzik Kanak-kanak, Country, Alternative Rock, Hard Rock & Metal, Pop, Blues, Broadway and Vocalists, Dance & Electronic, New Age, International, R&B, Miscellaneous dan banyak lagi.

6. SoundClick

bunyi bunyi-min

Perpustakaan muzik ini tidak sebesar yang lain. Walaupun begitu, banyak koleksi lagu percuma terdapat di sini. Walaupun beribu-ribu artis terkenal menjual lagu-lagu mereka di SoundClick, banyak yang lain termasuk mereka yang berusaha untuk menjadikan diri mereka menyediakan lagu-lagu mereka secara percuma. Anda boleh memuat turun lagu mengikut pilihan. Tetapi jika anda ingin membeli hak lagu tertentu, mungkin di sini. Pada masa yang sama, anda boleh memuat turun lagu-lagu yang percuma. Terdapat koleksi lagu-lagu luar biasa yang boleh anda muat turun secara percuma.

7. SoundOwl

suara suara

Seperti laman web atau laman web lain, Soundowl juga menawarkan album besar lagu-lagu bukan sahaja artis terkenal tetapi juga pendatang baru. Ini adalah rangkaian global di mana para seniman dan para blogger dapat memberikan akses kreasi mereka kepada orang-orang di seluruh dunia. Laman web ini memberikan keselamatan sepenuhnya kepada para seniman agar ciptaan mereka tidak diusik. Dasar laman web yang disebutkan di halaman DMCA dengan jelas menyatakan bahawa hanya artis yang mempunyai hak untuk muzik yang dapat berkongsi hasil ciptaan mereka di laman web ini. Walaupun begitu, jika ada lagu yang terdapat di laman web tanpa persetujuan artis yang bersangkutan, lagu tersebut dapat dihapus dengan segera hanya melalui e-mel oleh artis. Tetapi peminat tidak perlu bersusah payah. Mereka dapat menikmati lagu-lagu dalam talian atau bahkan di luar talian dengan memuat turun ciptaan yang dikongsi oleh para artis di laman web ini.Laman web ini juga mempunyai fitur Shuffle yang memungkinkan para peminat menemukan lagu-lagu yang luar biasa.

8. Arkib Muzik Percuma

min-muzik-arkib-min

Arkib Muzik Percuma sedikit berbeza dengan perpustakaan muzik lain sebenarnya UInya sedikit kacau. Laman web yang terdapat pada peranti Android dan iOS, arkib tidak membenarkan sesiapa memuat naik muzik. Tetapi muzik disediakan oleh hab muzik seperti stesen radio, label, dan sumber lain. Anda boleh memuat turun lagu pilihan dari hab muzik ini walaupun tidak didaftarkan di laman web ini. Arkib Muzik Percuma menawarkan kebolehaksesan percuma untuk lagu dan muzik seperti yang dilakukan oleh stesen radio. Juga, ada pilihan di mana anda boleh menambahkan lagu-lagu tersebut ke senarai main anda yang mana anda memiliki hak.

9. Arkib Internet

percuma-internet-arkib-mp3-muat turun

Lagu, muzik, perisian dan banyak lagi yang boleh anda dapati secara percuma di Internet Archive, yang merupakan salah satu arkib terbesar. Anda tidak hanya dapat mencari lagu percuma di bahagian audio arkib ini tetapi fail audio lain seperti buku audio, muzik langsung, podcast dan lain-lain. Walaupun mencari kategori tidak begitu mudah, tetapi jika bersedia untuk menghadapi masalah, anda boleh menemui beberapa lagu yang luar biasa. Di sini anda juga dapat menghasilkan beberapa campuran lagu yang luar biasa setelah memuat turun muzik langsung percuma atau lagu pilihan anda dari saluran radio.

10. PureVolume

molekul tulen

Anda boleh memuat turun atau mengalirkan lagu pilihan dari PureVolume yang tersedia hanya sebagai laman web dan tidak mempunyai laman web mudah alih. Tetapi semua lagu tidak tersedia untuk dimuat turun. Adalah hak istimewa seniman sama ada mereka membenarkan memuat turun lagu mereka atau tidak. Anda hanya boleh memuat turun lagu-lagu yang dibenarkan oleh para artis. Walaupun begitu, banyak artis telah memuat naik lagu mereka dengan pilihan untuk muat turun percuma. Jadi, sesiapa sahaja boleh memuat turun lagu-lagu artis seperti itu dan menikmati muzik percuma. Pada masa yang sama, banyak artis telah memuat naik lagu mereka di PureVolume dengan pilihan untuk streaming dalam talian sahaja. Terdapat pilihan untuk streaming dalam talian sahaja dan anda tidak boleh memuat turun lagu seperti itu untuk kegunaan luar talian. Di sini anda juga mendapat sampul percuma serta remix lagu-lagu yang sangat disukai.